Speed & Sound fest

Organisator
BIG
Datum
Locatie
Burg. Kisselsstraat 75 in Meerssen 

Op zaterdag 24 en zondag 25 juni organiseert de Harley-Davidson Club B.I.G. (Bunde-Itteren-Geulle) weer hun jaarlijkse Speed & Sound Fest. Het evenement wordt dit jaar voor de 9e keer gehouden en vindt plaats op de terreinen van het clubgebouw aan de Burg. Kisselsstraat 75 in Meerssen (voormalig Amicitas voetbalterrein).
Op zondag is er de gehele dag een afwisselend programma van 11.00 uur tot 20.00 uur. Vanaf 11.00 uur zal er gestart worden met de Pratsjrace, en de entree is helemaal gratis. Voor degene die er in 2015 niet bij zijn geweest, een gigantisch spektakel
waarbij auto’s en motoren zo snel of zo ver mogelijk door een pratsjbak van 50 meter proberen te komen. Deze race zal meer dan alleen stof doen oplaaien. Meedoen? Opgeven kan nog via de site van de HDC B.I.G.
Natuurlijk zijn er ook de nodige oldtimers, customized en originele auto’s en uiteraard motoren te bewonderen, daarnaast zijn er weer diverse standhouders op het terrein aanwezig en zullen er spectaculaire shows van o.a. de plaatselijke brandweer te zien zijn. Voor de kinderen zijn er diverse springkussens aanwezig en is er dit jaar de mogelijkheid om, zittend in een
Truck, zelf mee door de pratsjbak te rijden. Uiteraard gratis!
Rond de klok van 16.00 uur zal Hard2Get hun show starten. Deze band, hoeft eigenlijk geen aankondiging meer. Het drietal won in 2012 de landelijke finale van Kunstbende en heeft inmiddels een eigen EP opgenomen. Hun inspiratiebronnen? O.a. Led Zeppelin, Deep Purple, Pink Floyd, Toto, Eagles, Foo Fighters!! Deze band gaat zo hard dat het ons niet zou verrassen als ze binnen een aantal jaren op een Pinkpop podium aan te treffen zijn. Mensen die deze band hebben zien spelen op een van onze clubavonden kunnen dit alleen maar bevestigen.
Dus wil je een leuk en afwisselend weekend en in een ontspannen sfeer genieten van “Speed & Sound” dan zien we je graag op 24 en 25 juni bij de Harley-Davidson Club B.I.G. op de terreinen van het clubgebouw aan de Burg. Kisselsstraat 75 in Meerssen. Iedereen is welkom, jong en oud, motorrijder of muziekliefhebber, dit is een feest voor iedereen!