2 the Limit en reis door Itteren en Limmel

Organisator
Fanfare St. Martinus-Juliana
Datum
Locatie
Sint Martinushoes

Graag willen we u informeren over onze volgende activiteit. Op 13 mei a.s. zal in het Martinushoes een uniek multimediaconcert worden gepresenteerd in samenwerking met de bekende coverband “2 the limit”.  Aanvang van deze avond is om 19.30 uur, de zaal is open voor publiek om 19.00 uur. Wij bieden u deze avond geheel gratis aan. 

Tijdens een avondvullend programma wordt u als publiek meegenomen op een reis door onze dorpskernen van Itteren en Limmel en de mooiste, karakteristieke en noemenswaardige plekken als ook de vele evenementen die daar hebben plaatsgevonden zullen via muziek en beeld tot leven gebracht worden. Dit belooft een spektakel voor oor en oog. 

DorpsbeeldenNa afloop van dit unieke concert zal de avond, onder het genot ven een drankje, worden voortgezet met een vervolg optreden van de coverband “ 2 the limit ”. De band, opgericht in maart 2015, speelt op een mooie en verantwoorde wijze covers uit de jaren 70, 80, 90 tot en met de hedendaagse muziek. Ook aan het vocale gedeelte wordt veel aandacht besteedt. Alom een heel goede reden om met uw aanwezigheid hun optreden bij te wonen.  

Graag tot ziens op zaterdag 13 mei 2017. 

Bestuur, leden en directie van Fanfare St. Martinus-Juliana