Verenigingsnieuws

Itterse Beerfeeste

In 't kader vaan 't 44 jaorig zjubbeleij vaan os carnavalsvereiniging De Vreigeleire, weure de Itterse beerfeeste gehawwe in de zaal. Die Burchwachekapel oet Gäöl, Volle Gaas en die Alles Durcheinandertaler Hatseflats Discoshow zörrege deveur tot veer os neet hove te vervele....

Organisator
de Vreigeleire
Datum
Locatie
Sint Martinushoes

Dorpsraadvergadering op 18 september

Gepubliceerd op di, 12/09/2017 - 10:26

Vanwege een gemeentelijke bijeenkomst over hoogwater is de (reguliere) dorpsraadvergadering op de tweede maandag van de maand niet doorgegaan. Derhalve hebben we de vergadering een week uitgesteld en dat betekent dat de maandelijkse vergadering van september gehouden wordt op MAANDAG 18 SEPTEMBER om 20:00 uur in de Aw Sjaol in Itteren.

40 jaar Maaskluivers Borgharen

Gepubliceerd op zo, 10/09/2017 - 11:17

Naast het buurtplatform Borgharen, bestaan ook de Maaskluivers uit Borgharen 40 jaar. We kennen ze natuurlijk van de carnavalsvereniging en het kindervakantiewerk voor de kinderen maar ze hebben ook werkgroepen die dans- en hobby-activiteiten organiseren naast de zomerkampen. Ze schrijven in de Buurtpraat (onze Dorpsberichten) van Borgharen:

Rommelmarkt

De Damesvereniging houdt op zondag 10 september hun jaarlijkse Rommelmarkt tussen 10:00 en 16:00 uur. Op zaterdag 9 september gaan ze vanaf 9:30 uur met een grote wagen langs onze straten en u kunt gebruikte spullen, die nog goed zijn, buiten zetten. Deze spullen worden opgehaald maar niet de grote spullen (of milieuparkspullen) omdat ze die niet kunnen plaatsen. 

Kom zondag een kijkje nemen en geniet van koffie vlaai en wie weet, vindt u iets leuks.....

Organisator
Damesvereniging
Datum
Locatie
Aw Sjaol, Kapelaanstraat 71

Zaterdag Itterse toerrit

Gepubliceerd op di, 22/08/2017 - 08:04

Op zaterdagmorgen 26 augustus rond 10 uur horen we pruttelende Harley's of soepel draaiende Honda's, BMW's of andere motoren door Itteren ronken. De geur van olie en rubber dwaalt door de straten en wij weten dan dat de Itterse toerrit weer is begonnen. Als de dames en heren motorrijders hun tripje hebben gemaakt is er 's avonds tijd voor een feestje.

Nieuwe Itterse vlaggen te koop

Gepubliceerd op vr, 18/08/2017 - 08:24

In 2014 hebben we de "Itterse vlag" gekozen en die zijn toen ook in de verkoop gegaan. Nu, enkele jaren later, werden we bijna in verlegenheid gebracht: er was wel vraag naar de vlaggen maar alle vlaggen waren (bijna) uitverkocht. Snel hebben we weer nieuwe vlaggen gekocht en zijn weer te koop à € 15,- per stuk. De vlaggen zijn 100 x 150 cm.