Dossiers

Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Spoedinspectie brug Itteren

Verleden week heeft er in de nacht van 27 september een spoedreparatie plaatsgevonden omdat een van de staalplaten los lag en hierdoor ca 5cm omhoog kwam. Dit zorgde niet alleen voor een hoop kabaal die de nachtrust van menig Itternaar heeft verstoord, maar ook voor verkeersonveilge situaties. Over deze noodreparatie zijn we als bewoners van Borgharen en Itteren niet ingelicht. Wellicht in verband met het spoedeisende karakter?

Vanmiddag kreeg we wel bericht van een voorgenomen afsluiting. Rijkswaterstaat heeft aan de gemeente het verzoek gedaan om de brug voor een spoed inspectie af te sluiten in de nacht van 5/10 naar 06/10 tussen 00.00 en 06.00 uur. De bus van 00.30 mag nog door, evenals het langzaam verkeer, maar het autoverkeer wordt door verkeersregelaars omgeleid via Borgharen.

Je hoeft geen deskundige te zijn om te zien dat hier in feite sprake is van een onaanvaardbare situatie. Hopelijk wordt het de echte deskundigen naar aanleiding van de spoed inspectie ook duidelijk dat hier zeer snel ingegrepen moet worden.

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

Anderen bekeken ook...

Natuur & milieu

Bloembakken in Itteren

Weet u het nog? Janneke Maessen heeft via de Burgerbegroting een aanvraag ingediend om bloembakken te laten hangen aan de lantaarnpalen op de doorgaande wegen

Lees verder »
Dorpsberichten

Lente 2024

De lente is in het land! Oh wat is het weer lekker als de zon weer schijnt, de bloemetjes bloeien en het groen ontluikt bij

Lees verder »