Dossiers

Picture of Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Meerssenhoven afgesloten van 3 april tot 12 mei

U heeft misschien bij Meerssenhoven de borden gezien: de weg wordt afgesloten. Wat is er gebeurd? De gemeente Meerssen werd geïnformeerd door Enexis dat er een nieuwe “middenspanningskabel” gelegd moet worden om ervoor te zorgen dat wij onze stroom gewoon uit ons stopcontact kunnen blijven houden. Daarnaast was er al het plan waar we begin februari over geschreven hebben “Veilig fietsen Meerssenhoven” dat er in april een rotonde bij Fregatweg – Meerssenhoven zal gaan komen. Om ervoor te zorgen dat de werkzaamheden zoveel mogelijk gelijktijdig kunnen plaatsvinden moesten de verschillende aannemers hun werk op elkaar aanpassen. De gemeente Meerssen heeft dit zo goed mogelijk weten te regelen en daarom wordt Meerssenhoven gedurende deze periode afgesloten.

Fietsers kunnen gewoon door!

Wat ook belangrijk was voor ons (en de gemeente Meerssen) was dat de (schoolgaande) fietsers wel gewoon door kunnen en niet helemaal om moeten rijden naar school (of andere plekken). Daarom heeft men ervoor gezorgd dat de fietsers gewoon door kunnen. Ze moeten wel opletten en worden hierbij geholpen door verkeersregelaars.

In de bijlagen vind u een brief van Enexis waarbij de werkzaamheden worden aangekondigd en een tekening van de gemeente Meerssen waarin u kunt de te nemen verkeersmaatregelen voor het uitvoeren van de werkzaamheden door de aannemer BAM zien. Bij vragen kunt u zich melden bij het Klant Contact Centrum (KCC) tel.: 14-043 van de gemeente Meerssen.

Wij willen Pascal, Maurice en Feliciën van afdeling Ruimte van de gemeente Meerssen hartelijk danken voor hun medewerking om deze informatie aan u te kunnen geven.

170403 Meerssenhoven tek
170403 Meerssenhoven

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

Anderen bekeken ook...

Natuur & milieu

De bloembakken hangen

Janneke Maessen heeft eind vorig jaar via de burgerbegroting geld gevraagd om bloembakken aan de lantaarnpalen te laten hangen voor de komende drie jaren. En

Lees verder »