Dossiers

Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

40 jaar Maaskluivers Borgharen

40 jaar Maaskluivers Borgharen

40 jaar Maaskluivers Borgharen

Naast het buurtplatform Borgharen, bestaan ook de Maaskluivers uit Borgharen 40 jaar. We kennen ze natuurlijk van de carnavalsvereniging en het kindervakantiewerk voor de kinderen maar ze hebben ook werkgroepen die dans- en hobby-activiteiten organiseren naast de zomerkampen. Ze schrijven in de Buurtpraat (onze Dorpsberichten) van Borgharen:

Oets, 40 jaore geleije is S ech ng jeugvereiniging de Maoskluivers bedach, um de keender, vaan luij die neet zoe hiel väöl te besteije hadde, toch een plezeerke te gunne. Dit door ac viteite te organisere veur zoe wienig meugelik cent, zoedat ederein met kin doen.

Ook voor hen “‘nne groete perfisia veur al die vrijwilligers die al die jaore ziech belangeloos höbbe ingezat veur al die keender.”.

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

Anderen bekeken ook...

Verenigingsnieuws

Vrijdag GEEN Aansjuive

Onze vrijwilligers hebben helaas moeten beslissen dat er vrijdagavond 24 juni geen Aansjuive kan plaatsvinden. Er is iemand in de nabijheid van de vrijwilligers besmet

Lees verder »
Verenigingsnieuws

Verrekijker kwijt?

Eén van onze inwoners heeft afgelopen vrijdag een verrekijker gevonden op een bankje in ons natuurgebied. Ze heeft al van alles geprobeerd om de rechtmatige

Lees verder »