Dossiers

Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Inspectie bij brug

Er staan borden bij de brug dat er een controle gaat plaatsvinden. We hebben van de omgevingsadviseur ook een mail gekregen wat er precies gaat gebeuren waarbij men ook gaat kijken naar de voegovergangen.

Op 7 februari a.s. wordt namens Rijkswaterstaat weer een inspectie aan de bovenkant van brug Itteren uitgevoerd. De inspectie zal zoals de vorige keren ’s nachts plaatsvinden van maandagnacht 7 feb. 00.01 uur – 05.00 uur dinsdagochtend. Het verkeer wordt door verkeersregelaars geregeld.
Tevens zullen door een medewerker van Stadsbeheer van gemeente Maastricht reparaties worden uitgevoerd aan de beide voegovergangen.

Uiteraard proberen we de hinder zo beperkt mogelijk te houden. We hebben reeds contact gehad met de gemeente, Sibelco en Arriva.

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

Eén reactie

  1. In het artikel staat 7 feb 0.01 u en op de foto 7 feb 24 u.
    Het eerste is in de nacht van zondag op maandag, het tweede in de nacht van maandag op dinsdag.
    Wanneer is het nu?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Anderen bekeken ook...

Verenigingsnieuws

Vrijdag GEEN Aansjuive

Onze vrijwilligers hebben helaas moeten beslissen dat er vrijdagavond 24 juni geen Aansjuive kan plaatsvinden. Er is iemand in de nabijheid van de vrijwilligers besmet

Lees verder »
Verenigingsnieuws

Verrekijker kwijt?

Eén van onze inwoners heeft afgelopen vrijdag een verrekijker gevonden op een bankje in ons natuurgebied. Ze heeft al van alles geprobeerd om de rechtmatige

Lees verder »