Dossiers

Ateljeeke Achterum

Sinds 2018 ben ik gestart met een winkeltje en een kleinschalige dagbesteding voor mensen met een beperking.

De cliënten waar ik al jaren begeleiding aan geef, waren heel enthousiast. Toch bleef er nog ruimte over in mijn hoofd en huis voor nog iets nieuws, namelijk een winkeltje. De spulletjes die ik samen met de cliënten maak, worden in het winkeltje verkocht. Het is een win-winsituatie: de cliënten de spullen die ze tijdens de begeleiding maken kunnen we aanbieden en verkopen. Daardoor krijgen de cliënten het gevoel dat ze meetellen in de maatschappij, hebben meer sociale contacten en waardering. Hun zelfvertrouwen wordt hierdoor vergroot.

Daarnaast geef ik ook workshops voor zowel de cliënten als de inwoners van Itteren en ver daar buiten. Deze workshops is zowel op creatief vlak alsook bijvoorbeeld bloemschikken. Hierdoor komen we dichter bij elkaar en krijgen meer inzicht en waardering in elkaars leven.
Geweldig.

Ateljeeke AchterumKortom, schroom niet om eens een bezoekje te brengen aan onze dagbesteding op donder-dag en vrijdagmiddag tussen 13:00 en 16:00 uur en op afspraak. Daarnaast kun je ons volgen
op Facebook: https://www.facebook.com/sandra.bessems.3

Graag tot ziens,

Sandra Bessems

Ateljeeke Achterum
Pasestraat 53
6223 HA Maastricht Tel: 06-29620740