Dossiers

Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Aw Sjaol 2e prijs bij “Onze Buurt”

Dinsdagmiddag kwam het Onze Buurt-jurylid Luc van den Bergh (bestuurder Wonen Meerssen) naar de Aw Sjaol in Itteren. Hij kwam de bestuursleden een cheque van € 6.000,- overhandigen verbonden aan de (gedeelde) tweede plaats. In het juryrapport staat o.a.:

Jonge Itternaren helpen mee in de organisatie, het bestuur zorgt voor financiën en de ouderen doffen zich speciaal op voor hun uitje. Het is een voorbeeld van verantwoordelijkheid nemen voor de meer kwetsbaren in de samenleving. Zo hou je de bevolking van een dorp bij elkaar.

Onze Buurt beloont dit warme burgerschap met een gedeelde tweede prijs en draagt daarom € 6.000,- bij aan een spoelkeuken.

Daar zijn we trots op en danken iedereen die hieraan meegeholpen heeft.

Als u het hele juryrapport wilt horen, klik dan hier en dan weet u ook wie de winnaar is!

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

2 reacties

  1. Proficiat en wat hangt mevr Martin er mooi. Dat zal Teun, de schilder van dit schilderij veel plezier doe. Dank namens Teun Hamer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Anderen bekeken ook...

Verenigingsnieuws

Vrijdag GEEN Aansjuive

Onze vrijwilligers hebben helaas moeten beslissen dat er vrijdagavond 24 juni geen Aansjuive kan plaatsvinden. Er is iemand in de nabijheid van de vrijwilligers besmet

Lees verder »
Verenigingsnieuws

Verrekijker kwijt?

Eén van onze inwoners heeft afgelopen vrijdag een verrekijker gevonden op een bankje in ons natuurgebied. Ze heeft al van alles geprobeerd om de rechtmatige

Lees verder »