Dossiers

Picture of Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Bijeenkomst herinrichting Brook

De gemeente Maastricht heeft geld ter beschikking gesteld voor allerlei projecten via Burgerbegroting. De Dorpsraad wil samen met Werkgroep OBI gaan werken aan een herinrichtingsplan van ‘t Brook, waarmee we aanspraak willen maken op een financiering vanuit deze Burgerbegroting. Hierbij willen we uiteraard ook graag jullie  mening en ideeën horen.
Daarom nodigen wij jullie  uit om op

WOENSDAG 12 APRIL om 19:30 uur 

in de Aw Sjaol samen met ons hierover te brainstormen. Het resultaat van deze bijeenkomst wordt door ons in kaart gebracht. Op basis van de wensen van de bewoners zullen wij een visiekaart gaan opstellen die wij gaan indienen als ons projectvoorstel Burgerbegroting. Om succesvol aanspraak te kunnen maken op financiering van het project hebben wij uitgebreid draagvlak van de bewoners hard nodig. Draagvlak is een belangrijke voorwaarde om mee te kunnen dingen naar een deel uit de subsidiepot Burgerbegroting. 

Vinden jullie ook dat ’t Brook een facelift nodig heeft, dan zien wij jullie graag op 12 april verschijnen in de Aw Sjaol! 

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Anderen bekeken ook...

Gemeentenieuws

Geld nodig voor goed idee?

De ideeën voor de Burgerbegroting kunnen weer ingediend worden. Vorig jaar heeft Janneke Maessen heeft vorig jaar ervoor gezorgd dat er de komende jaren mooie

Lees verder »
Veiligheid

Overlast werkzaamheden brug

Vanmiddag overleg gehad met Gemeente en Rijkswaterstaat: de chauffeurs voor Sibelco zijn (en worden) aangesproken op hun rijgedrag: het feit dat er in de Pasestraat

Lees verder »