Dossiers

Picture of Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Bomvol activiteiten weekend Itteren

Dit weekend hoeven we ons niet te vervelen en kunnen we van het een naar het ander gaan. Op vrijdagavond is het “Aansjuive” voor onze 65-plussers in de Aw Sjaol, zaterdagmorgen 1 februari is om 11.30 uur het “veezegenen” waar meneer pastoor de (huis)dieren, zaden, brood en water gaat zegenen. (Er gaan geruchten dat een televisieploeg komt om dit op te nemen.) Op zaterdag begint ook heet feestweekend van de Vreigeleire. Om 15.11 uur is het uitroepen van de (kinder) Prins en Prinses van de Vreigeleirkers in de feesttent op ’t Brook. ’s Avonds vanaf 21:00 uur is het Prinsenbal (met receptie) voor Prinses Maggy met o.a. DJ Kevin. Zondagmorgen dan het Boer(h)inne-treffen met Nick en Patrick, Big Benny, Domm en Dööl, de Waerknöppele en Huub Adriaens. Tussendoor kunt u ook nog heerlijk eten bij d’n Tabbernakel of de Brigidahoeve of een frietje eten bij Tony’s Snackbar op ’t Brook.

Op maandagavond 3 februari kunt u vanaf 20:25 uur ook nog naar de Hoogwaterserie kijken op NPO2 waar Itteren en Borgharen te bewonderen zijn. Eventjes een “sneak preview” zien, klikken maar!

 

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Anderen bekeken ook...

Verenigingsnieuws

Dromen over wonen

Is uw huis eigenlijk te groot voor u? Wilt u (over een tijdje) een levensbestendige woning waar u uw verdere leven kunt blijven wonen? Wilt

Lees verder »