Dossiers

Picture of Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Brug donderdag “dicht” tussen 10 en 12 uur

Van de omgevingsadviseur van de aannemer “idverde” kregen we onderstaand bericht:

Uit de laatste inspectie aan brug Itteren zijn wat herstelacties gekomen die we op verzoek van Rijkswaterstaat op korte termijn dienen uit te voeren. Het gaat om het vervangen van enkele bouten.
Deze werkzaamheden zijn gepland op donderdag 2 december a.s. De werkzaamheden zullen ca. 2 uur in beslag nemen vanaf 10.00 uur – 12.00 uur met een uitloop naar 13.00 uur. De brug is gedurende deze tijd niet continu dicht maar met tijdsperioden van 15 – 30 min.
Er worden aankondigingsborden geplaatst met daarop de melding dat er een vertraging kan ontstaan van ca. 15 minuten. Het verkeer wordt met behulp van verkeersregelaars op gezette tijden de brug over geleid.

Uiteraard proberen we de hinder zo beperkt mogelijk te houden. We hebben reeds contact gehad met de gemeente, Sibelco en Arriva.

Dat betekent dat we, of even moeten wachten, of via Borgharen kunnen gaan.

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

Eén reactie

  1. Kan er en passant ook gekeken worden naar het stoplicht op de brug aan de kant van Itteren. Auto’s krijgen twee keer, soms drie keer groen licht, de fietsers een keer. Boven het fietsverkeerslicht staan de cijfers 25.1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Anderen bekeken ook...

Verenigingsnieuws

Dromen over wonen

Is uw huis eigenlijk te groot voor u? Wilt u (over een tijdje) een levensbestendige woning waar u uw verdere leven kunt blijven wonen? Wilt

Lees verder »