Dossiers

Picture of Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Buurtnetwerk Borgharen 40 jaar

Buurtnetwerk Borgharen 40 jaar

Buurtnetwerk Borgharen 40 jaar

Onze collega’s van de Buurtraad Borgharen, dat nu “Buurtplatform” heet, bestaan 40 jaar. Daarom houden ze een feestje op zondag 17 september tussen 12:00 en 21:00 uur. Zij stuurden dit persbericht:

Het BuurtNetwerk van de Maastrichtse wijk Borgharen viert zondag 17 september haar 40-jarig bestaan. Dit unieke feit, dat de naam ‘Dag van het Dorp’ draagt, gaat gepaard met een klinkend feest dat zich voornamelijk zal afspelen in de kern van het dorp aan de Maas, zoals op het Centrum/Schoolplein, een gedeelte van de Schoolstraat en in Buurthuis De Haarderhof. Nagenoeg alle verenigingen uit Borgharen zijn die dag vertegenwoordigd en demonstreren hun mogelijkheden. Burgemeester Annemarie Penn-Te Strake en wethouder Jack Gerats wonen de feestelijkheden bij. Burgemeester Penn-Te Strake zal ‘De Dag van het Dorp’ openen.

Het programma ziet er als volgt uit:
12.00 uur: Openingsconcert door Fanfare Sint Cornelius en Mannenkoor Borgharen-Maastricht;
12.30 uur: aankomst burgemeester en wethouder en openingsceremonie;
vanaf 14.00 uur: accordeon(sfeer)muziek door Etienne Caron; DJ Dennis Theunissen; Open Huis in de Huiskamer aan de Maas met koffie en vlaai (tot 16.00 uur); straatvoetbaltoernooi IBC (meerdere sessies); petanquedemonstraties door Le But Borgharen; demonstratie ‘Tennis is Leuk’ door LTV Borgharen met spelletjes;
vanaf 16.30 uur: darts- en tafelvoetbaldemonstraties in Café De Haarderhof;
21.00 uur: sluiting feestelijkheden.

Verder in De Haarderhof (doorlopend van 13.00-17.00 uur: optreden van balletgroep De Maaskluivers; teken- en knutselworkshop; een expositie- en informatiemarktmet onder meer kruidenwandelingen; schilderijen, fotografie en video’s; verder presentaties van Zonnebloem, Seniorenvereniging, CV De Beerbieters, Dagopvang Zorg aan de Maas, Ouderengym, Buurtnetwerk Borgharen en foto’s van oud-Borgharen en fotomateriaal.

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

Anderen bekeken ook...