Dossiers

Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Circus in Borgharen.

Circus in Borgharen.

Circus in Borgharen.

Dagopvang “Zorg aan de Maas” organiseert op 11 juli a.s. een heuse circusvoorstelling: Circus Sijm. Dan gaat de geur van popcorn en zaagsel de zintuigen prikkelen. Ze geven aan:

Gespierde acrobaten zweven door de lucht, ballerina’s dansen in schitterende kostuums en muzikale clowns maken het sprookje compleet. Circus Sijm is: “Circus” in optima forma, alles verzorgt tot in de laatste details. Het blauw/gele wagenpark spreekt tot de verbeelding, in de cateringtent wordt het publiek in stijl ontvangen. Confetti dwarrelt door de lucht, kinderen ontvangen een rood schmink neusje en artiesten dansen op swingende muziek bij de entree. Het reizende circustheater is aangekleed met blauw pluche en afgezet met gouden ornamenten. Circus Sijm behoort tot de laatst reizende circussen van Nederland en is onderscheiden met de Cultuur Award 2016.

De voorstellingen zijn om 11.00, 13.30 en 15.30 uur in Borgharen. Kaartjes à € 5,- per stuk zijn te krijgen bij huisarts Wetsels (Schoolstraat 27b, 6223 BD) tel.: 043 – 362 77 67 tussen 8.00 en 12.00 uur en tussen 14.00 en 17.00 uur. Het feest voor jong en oud, dus wees er snel bij want op = op!

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

Anderen bekeken ook...

Veiligheid

Brug Itteren

Al jarenlang proberen BNW Borgharen, OBI en Dorpsraad Itteren een nieuwe brug te laten realiseren. Hiervoor hebben vertegenwoordigers van die drie geledingen gesprekken gehad met

Lees verder »