Dossiers

Picture of Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Controle brug nacht 19 september

Via onze contactpersoon kregen we te horen dat in opdracht van RijksWaterStaat de brug van Itteren gecontroleerd gaat worden. Ze schrijven:

In de nacht van dinsdag 19 op woensdag 20 september zal van 00u tot ca. 05u de brug weer afgesloten zijn voor verkeer m.u.v. de hulpdiensten. De aankondigingsborden worden binnenkort geplaatst.

 

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

6 reacties

 1. Verschrikkelijk, dit is om bang te worden, die brug moet nieuw vervangen worden, ik hou telkens mijn hart vast als ik er over rijdt, dat zijn geen bruggen voor vrachtwagens.
  ???

  1. Hallo Roos, Ja de brug moet inderdaad vervangen worden. De minister heeft echter anders beslist en op het moment dat we samen met gemeente, BNW Borgharen, OBI en Sibelco ten strijde wilden gaan is de regering gevallen. Nu moeten we wachten.

 2. Ze blijven controleren en reparaties uitvoeren die hoogstens 1 of 2 weken houden. Er moet eindelijk een beslissing komen om de brug te vernieuwen, wordt er niet goedkoper op, alleen maar duurder.

  1. Hallo Ans,
   Helemaal mee eens. Het probleem is momenteel dat de regering gevallen is en dat de beslissing van de (nu demissionaire) minister voorlopig niet zal veranderen. We zijn met (de wethouder van de) gemeente, BNW Borgharen, OBI, Sibelco van plan om hier samen voor te vechten dat er een nieuwe brug komt.
   De reparaties aan het wegdek is de verantwoordelijkheid van de gemeente.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Anderen bekeken ook...

Gemeentenieuws

Geld nodig voor goed idee?

De ideeën voor de Burgerbegroting kunnen weer ingediend worden. Vorig jaar heeft Janneke Maessen heeft vorig jaar ervoor gezorgd dat er de komende jaren mooie

Lees verder »
Veiligheid

Overlast werkzaamheden brug

Vanmiddag overleg gehad met Gemeente en Rijkswaterstaat: de chauffeurs voor Sibelco zijn (en worden) aangesproken op hun rijgedrag: het feit dat er in de Pasestraat

Lees verder »