Dossiers

Picture of Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Dorpsraadvergadering gaat niet door

Dorpsraadvergadering gaat niet door

Dorpsraadvergadering gaat niet door

Op maandag 11 september is het de tweede maandag van de maand en is er normaalgesproken onze Dorpsraadvergadering. Maar op dezelfde dag organiseert de gemeente Maastricht een “Schets- en informatiebijeenkomst ontwikkelingsvisie hoogwaterveiligheid”. De gemeente schrijft:

De interactieve schets- en informatiebijeenkomsten worden gehouden om van burgers en andere stakeholders input te krijgen voor de op te stellen ontwikkelingsvisie van het Zuidelijk Maasdal. Met de kaart op tafel verkennen wij samen met u de mooiste en bijzonderste plekken langs de Maas. We gaan met u in gesprek over de eerste contouren van een visie voor het Maasdal en de mogelijke oplossingen voor de waterveiligheid. Uiteindelijk willen we komen tot een ontwikkelingsvisie met wenselijk en haalbaar geachte maatregelen voor hoogwaterveiligheid. Uw inbreng is belangrijk en waardevol! ….

Maandag 11 september het noordelijke deel ten noorden van de Kennedybrug. De bijeenkomst vindt plaats in Van der Valk hotel Maastricht aan de Nijverheidsweg 35 te Maastricht. Meer informatie over de bereikbaarheid van de locatie vindt u op de website van Van der Valk hotel Maastricht https://www.hotelvandervalkmaastricht.nl/routebeschrijving/

Deze bijeenkomst kan dan ook gevolgen hebben voor Itteren en daarom willen we wel goed op de hoogte zijn. Wanneer de vergadering in september wel zal plaatsvinden, laten wij u zo spoedig mogelijk weten.

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

Anderen bekeken ook...

Verenigingsnieuws

Dromen over wonen

Is uw huis eigenlijk te groot voor u? Wilt u (over een tijdje) een levensbestendige woning waar u uw verdere leven kunt blijven wonen? Wilt

Lees verder »