Dossiers

Picture of Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Fietsoversteek na brug

Fietsoversteek na brug

Fietsoversteek na brug

Via de gemeente Meerssen hebben we een nieuwsbrief gekregen waaruit duidelijk wordt dat vanaf 18 april de werkzaamheden gestart worden voor o.a. het maken van een fietsoversteekplaats aan Meerssenhoven. De gemeente heeft een brief en een tekening gestuurd die u in de bijlage vindt. Ze schrijven:

Allen,

Hierbij wil ik jullie allen erop attenderen dat na Pasen (dinsdag 18 april 2017) de gemeente Meerssen start met groot onderhoud en herinrichting van gebiedsontsluitingswegen Meerssenhovenweg en Fregatweg. Naast onderhoudswerkzaamheden aan de rijweg zullen ook diverse infrastructurele aanpassingen plaatsvinden. BLM Wegenbouw gaat het werk in opdracht van de gemeente Meerssen uitvoeren.

Welke (onderhouds)werkzaamheden worden er verricht?

Realiseren fietsoversteekplaats bij Meerssenhovenweg-Meerssenhoven

Realiseren rotonde bij de kruising Fregatweg – Meerssenhovenweg.

Vervangen van asfaltdeklaag van de Fregatweg, Meerssenhovenweg en Maastrichterlaan

Wanneer worden deze werkzaamheden verricht?

De werkzaamheden voor het realiseren van de fietsoversteekplaats bij Meerssenhoevenweg-Meerssenhoven staan gepland vanaf dinsdag 18 april en hebben een doorlooptijd van ca. 2.5 week.

Vervolgens starten we met de gedeeltelijke afsluiting van de Fregatweg en tot slot de volledige afsluiting van de Fregatweg. De werkzaamheden lopen tot begin juni.

Als gevolg van de werkzaamheden zal de Meerssenhovenweg voor een bepaalde tijd worden afgesloten voor het doorgaande verkeer.

Het verkeer zal in deze gevallen worden omgeleid. Woningen en bedrijven zullen zoveel mogelijk bereikbaar blijven. Wij vragen hiervoor uw begrip en medewerking.

Met vriendelijke groet,

Felicien Spees

06-81577682

Fspe Bewonersbrief

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

Anderen bekeken ook...

Gemeentenieuws

Geld nodig voor goed idee?

De ideeën voor de Burgerbegroting kunnen weer ingediend worden. Vorig jaar heeft Janneke Maessen heeft vorig jaar ervoor gezorgd dat er de komende jaren mooie

Lees verder »
Veiligheid

Overlast werkzaamheden brug

Vanmiddag overleg gehad met Gemeente en Rijkswaterstaat: de chauffeurs voor Sibelco zijn (en worden) aangesproken op hun rijgedrag: het feit dat er in de Pasestraat

Lees verder »