Dossiers

Foto van Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Fietspad Hartelstein

Zoals aangegeven heeft de Dorpsraad gevraagd naar de mogelijkheden van het fietspad bij Hartelstein. De verantwoordelijk ambtenaar schreef ons:

Tussen Hartelstein en Voulwames is langs de Maas een fietspad gelegen. Dit fietspad zal tijdens de afsluiting van de  burg over het Julianakanaal, van 6 tot 26 juli, gebruikt worden als omleidingsroute voor fietsers tussen Itteren en Bunde. Dit fietspad is niet toegankelijk voor autoverkeer, ook niets als omleidingsroute gedurende de afsluiten van de brug. De omleidingsroute voor autoverkeer gaat via Borgharen en de  brug over de sluis bij Limmel.

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

Eén reactie

  1. Typisch ambtenarentaal. Niet aangeven dat ze naar de “mogelijkheden” zullen gaan kijken, maar gewoon herhalen wat we al wisten n.l. dat autoverkeer via de sluis in Borgharen moet gaan en botweg stellen “geen autoverkeer”. Vraag me af als de brug ofwel voor renovatie ofwel voor vernieuwing voor langere tijd gesloten wordt, of ze dan misschien wel naar deze mogelijkheid zouden kunnen kijken. Zal wel niet, want ik geloof dat hier een gevalletje “tunnelvisie” speelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Anderen bekeken ook...

Gemeentenieuws

Geld nodig voor goed idee?

De ideeën voor de Burgerbegroting kunnen weer ingediend worden. Vorig jaar heeft Janneke Maessen heeft vorig jaar ervoor gezorgd dat er de komende jaren mooie

Lees verder »
Veiligheid

Overlast werkzaamheden brug

Vanmiddag overleg gehad met Gemeente en Rijkswaterstaat: de chauffeurs voor Sibelco zijn (en worden) aangesproken op hun rijgedrag: het feit dat er in de Pasestraat

Lees verder »