Dossiers

Picture of Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Firma basketbalpaal heeft productieproblemen

Eerlijk gezegd hadden we gedacht dat de basketbalpaal al op ’t Brook zou staan maar dat is helaas niet zo. De gemeente geeft aan dat zij er ook achterheen waren gegaan en de fabrikant gaf aan dat er productieproblemen waren. Volgens de planning van de fabrikant komt de paal 29 augustus a.s. en de gemeente komt de paal daarna zo spoedig mogelijk daarna plaatsen. Daar kan de gemeente ook niks aan doen…..

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

5 reacties

  1. Dit is het zelfde smoesje als de goaltjes, die zouden terug komen maar daar zijn twee mini goaltjes voor terug gekomen.
    Waar zijn onze goaltjes vragen de kleinkinderen ?

    1. Hallo Paul,
      Op donderdag 24 maart 2022 is een bijeenkomst geweest in de Aw Sjaol over hoe de speeltuin op ’t Brook ingericht zou worden. Daar heeft men ervoor gekozen om kleine goaltjes op ’t Brook te plaatsen. Daar hebben we naar geluisterd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Anderen bekeken ook...

Gemeentenieuws

Geld nodig voor goed idee?

De ideeën voor de Burgerbegroting kunnen weer ingediend worden. Vorig jaar heeft Janneke Maessen heeft vorig jaar ervoor gezorgd dat er de komende jaren mooie

Lees verder »
Veiligheid

Overlast werkzaamheden brug

Vanmiddag overleg gehad met Gemeente en Rijkswaterstaat: de chauffeurs voor Sibelco zijn (en worden) aangesproken op hun rijgedrag: het feit dat er in de Pasestraat

Lees verder »