Dossiers

Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Gaan buurtplatforms zo nog door?

Gaan buurtplatforms zo nog door?

Gaan buurtplatforms zo nog door?

Vanuit D66 zijn vragen gesteld over de buurtplatforms, buurtnetwerken of zoals wij het noemen de Dorpsraad. Bert Jongen van D66 vroeg de wethouder Gerats of hij de buurtplatforms (netwerken) wel belangrijk vindt en waarom verschillende buurtplatforms stoppen met hun werkzaamheden. (Zoals ook dagblad De Limburger vandaag aangeeft in het artikel “Minder inspraak op buurtniveau”.) De precieze vragen en de antwoorden van de wethouder, vind u in de bijlage.

Van onze Dorpsraadleden weet ik dat we ons vooral willen inzetten voor onze dorpsgemeenschap Itteren. Zoals we ook al in onze Dorpsberichten van winter 2016 schreven is de taak van buurtnetwerk meer dat de bewoners meer geactiveerd dienen te worden en dat zij met de activiteiten komen. Voorbeelden zijn in Itteren o.a. de Buurt WhatsApp groep, reanimatiecursus en AED, mensen die zich inzetten voor de veiligheid van de brug of bezig houden met de Recreatievisie.

Bekijk document

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

Anderen bekeken ook...

Verenigingsnieuws

Reünie LTC Itteren

Jaren geleden was er een tennisclub in Itteren en nu willen enkele oud-leden een reünie organiseren. Ze vragen uw medewerking hierin Een 4-tal oud leden

Lees verder »