Dossiers

Picture of Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Geld nodig voor goed idee voor Itteren?

Dan kunt u een projectplan indienen bij de Burgerbegroting van de gemeente Maastricht. Er zijn al ideeën om hiermee ’t Brook op te knappen of om bloembakken aan lantaarnpalen op te hangen. Wij zijn benieuwd of het allemaal gaat lukken. Iedere burger kan een project indienen. Meer weten, lees hieronder:

Vorige week is het beschikbare budget voor Burgerbegroting Maastricht verdeeld over de 10 gekozen thema’s. Daarmee is ook het startschot gegeven voor het indienen van projecten. Iedereen die een goed idee voor de wijk of de stad heeft, kan dit t/m 18 juli indienen. Alle informatie is te vinden op Projecten indienen | Burgerbegroting Maastricht. Mensen die hulp wensen of vragen hebben, kunnen contact opnemen door een e-mail te sturen naar burgerbegroting@maastricht.nl of bellen naar 043-350 4747.

Nieuw dit jaar is het event ‘Hoe schrijf je een projectvoorstel?’ op woensdagavond 28 juni. We bespreken het projectformulier en geven tips. Ook kun je 1-op-1 in gesprek om vragen te stellen. Iedereen is van harte welkom in het VISTA college. Het programma is van 19.30 uur tot 21.30 uur, met inloop vanaf 19.00 uur. Aanmelden kan online via de website. Of telefonisch via 043-350 4747. De tips en adviezen delen we na afloop op de website.

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Anderen bekeken ook...

Gemeentenieuws

Geld nodig voor goed idee?

De ideeën voor de Burgerbegroting kunnen weer ingediend worden. Vorig jaar heeft Janneke Maessen heeft vorig jaar ervoor gezorgd dat er de komende jaren mooie

Lees verder »
Veiligheid

Overlast werkzaamheden brug

Vanmiddag overleg gehad met Gemeente en Rijkswaterstaat: de chauffeurs voor Sibelco zijn (en worden) aangesproken op hun rijgedrag: het feit dat er in de Pasestraat

Lees verder »