Dossiers

Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Handige meldkaart

Via Burgernet kregen we onderstaande mail met een handige kaart voor meldingen:

Als inwoner van Maastricht kunt u met meldingen over de openbare ruimte terecht bij de gemeente. Is er buiten iets kapot, bijvoorbeeld een bankje of een lantaarnpaal? Of ervaart u overlast, bijvoorbeeld van geluid? Meld het via de meldapp van de gemeente.

Voor andere meldingen kunt u terecht bij andere instanties. Zo belt u bij spoed altijd 112. Bij een verdachte situatie kunt u terecht bij de politie. Als u digitaal bent opgelicht kunt u zich melden bij de fraudehelpdesk. Bij problemen in uw thuisomgeving bent u op de juiste plek bij het sociaal team van de gemeente.

Wilt u een melding liever anoniem doorgeven over criminaliteit of misdaad? Dat kan bij het onafhankelijke meldpunt Meld Misdaad Anoniem.

Op de website van de gemeente staat uitgelegd voor welke melding u waar terecht kan. Kijk eens op: https://www.gemeentemaastricht.nl/iets-melden.

Meldkaart_A4 def

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Anderen bekeken ook...

Verenigingsnieuws

Vrijdag GEEN Aansjuive

Onze vrijwilligers hebben helaas moeten beslissen dat er vrijdagavond 24 juni geen Aansjuive kan plaatsvinden. Er is iemand in de nabijheid van de vrijwilligers besmet

Lees verder »
Verenigingsnieuws

Verrekijker kwijt?

Eén van onze inwoners heeft afgelopen vrijdag een verrekijker gevonden op een bankje in ons natuurgebied. Ze heeft al van alles geprobeerd om de rechtmatige

Lees verder »