Dossiers

Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Handige meldkaart

Via Burgernet kregen we onderstaande mail met een handige kaart voor meldingen:

Als inwoner van Maastricht kunt u met meldingen over de openbare ruimte terecht bij de gemeente. Is er buiten iets kapot, bijvoorbeeld een bankje of een lantaarnpaal? Of ervaart u overlast, bijvoorbeeld van geluid? Meld het via de meldapp van de gemeente.

Voor andere meldingen kunt u terecht bij andere instanties. Zo belt u bij spoed altijd 112. Bij een verdachte situatie kunt u terecht bij de politie. Als u digitaal bent opgelicht kunt u zich melden bij de fraudehelpdesk. Bij problemen in uw thuisomgeving bent u op de juiste plek bij het sociaal team van de gemeente.

Wilt u een melding liever anoniem doorgeven over criminaliteit of misdaad? Dat kan bij het onafhankelijke meldpunt Meld Misdaad Anoniem.

Op de website van de gemeente staat uitgelegd voor welke melding u waar terecht kan. Kijk eens op: https://www.gemeentemaastricht.nl/iets-melden.

Meldkaart_A4 def

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Anderen bekeken ook...

Veiligheid

Brug Itteren

Al jarenlang proberen BNW Borgharen, OBI en Dorpsraad Itteren een nieuwe brug te laten realiseren. Hiervoor hebben vertegenwoordigers van die drie geledingen gesprekken gehad met

Lees verder »