Dossiers

Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Handige meldkaart

Via Burgernet kregen we onderstaande mail met een handige kaart voor meldingen:

Als inwoner van Maastricht kunt u met meldingen over de openbare ruimte terecht bij de gemeente. Is er buiten iets kapot, bijvoorbeeld een bankje of een lantaarnpaal? Of ervaart u overlast, bijvoorbeeld van geluid? Meld het via de meldapp van de gemeente.

Voor andere meldingen kunt u terecht bij andere instanties. Zo belt u bij spoed altijd 112. Bij een verdachte situatie kunt u terecht bij de politie. Als u digitaal bent opgelicht kunt u zich melden bij de fraudehelpdesk. Bij problemen in uw thuisomgeving bent u op de juiste plek bij het sociaal team van de gemeente.

Wilt u een melding liever anoniem doorgeven over criminaliteit of misdaad? Dat kan bij het onafhankelijke meldpunt Meld Misdaad Anoniem.

Op de website van de gemeente staat uitgelegd voor welke melding u waar terecht kan. Kijk eens op: https://www.gemeentemaastricht.nl/iets-melden.

Meldkaart_A4 def

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Anderen bekeken ook...

Gemeentenieuws

Meepraten over afvalbeleid

Van de gemeente hebben we een persbericht gekregen over het afvalbeleid: De komende jaren bepaalt de gemeente Maastricht of het huidige afvalbeleid voor Maastricht aangepast

Lees verder »