Dossiers

Picture of Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Huttenbouwdag CNME

Huttenbouwdag CNME

Huttenbouwdag CNME

Via het CNME hebben we onderstaand bericht ontvangen. Als je tussen de 4 en 14 jaar bent is dat weer eens iets anders. Veel plezier!

Op een verborgen landgoed tussen de Meerssenerweg en de A2 organiseert CNME de zesde Huttenbouwdag. Kom lekker in het wild spelen, bouwen en appels poffen op het Landgoed Mariënwaard! Deze spannende natuurspeeldag is voor kinderen van 4 tot en met 14 jaar. De CNME Huttenbouwdag vindt plaats op woensdagmiddag 23 augustus van 10.00 tot 15.00 uur.

Het Landgoed Mariënwaard is een afgesloten natuurgebied, normaliter niet toegankelijk voor bezoekers. Het gebied ligt in het noorden van Maastricht en heeft een ongelofelijke natuurlijke schoonheid met veel diversiteit. Van onontdekte delen met bijzondere ruige vegetatie, tot een natuurspeelplaats in een bosrijk gebied met vochtige graslanden, vijvers en speelelementen.

Op de CNME Huttenbouwdag mag je in het bijzondere Mariënwaard een eigen hut bouwen van het materiaal dat in het bos voorhanden ligt. Laat je fantasie maar op de vrije loop! Van de buitenlucht krijg je honger, dus worden er ook appels gepoft in een kampvuur. Zelf moet je zorgen voor goede schoenen en kleding die tegen een stootje kan. Neem ook een eigen lunchpakket en voldoende drinken mee.

De Huttenbouwdag is voor ouders en kinderen van 4 t/m 14 jaar. Kinderen tot en met 7 jaar enkel onder begeleiding van een volwassene. Natuurspeelplaats Mariënwaard bereik je komend vanaf Maastricht (Meerssenerweg) voorbij de stoplichten rechts het scholenterrein op. Rechts aanhouden en bij SBO De Opstap links het kleine straatje in, het adres is Mariënwaard 57. Heb je nog vragen, neem dan contact op met John Steijns via info@cnme.nl of bel 043 – 321 99 41.

Praktische informatie:

Datum: 23 augustus
Tijd: 10.00 – 15.00
Locatie:Mariënwaard 57, 6222 AM Maastricht
Aanmelden: John Steijns, info@cnme.nl

Ook belangrijk om te weten: De Huttenbouwdag is voor kinderen van 4 t/m 14 jaar. Kinderen tot en met 7 jaar enkel onder begeleiding van een volwassene. Zelf moet je zorgen voor goede schoenen en kleding die tegen een stootje kan. Neem ook een eigen lunchpakket en voldoende drinken mee.

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

Anderen bekeken ook...

Natuur & milieu

De bloembakken hangen

Janneke Maessen heeft eind vorig jaar via de burgerbegroting geld gevraagd om bloembakken aan de lantaarnpalen te laten hangen voor de komende drie jaren. En

Lees verder »