Dossiers

Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Huttenbouwdag CNME

Huttenbouwdag CNME

Huttenbouwdag CNME

Via het CNME hebben we onderstaand bericht ontvangen. Als je tussen de 4 en 14 jaar bent is dat weer eens iets anders. Veel plezier!

Op een verborgen landgoed tussen de Meerssenerweg en de A2 organiseert CNME de zesde Huttenbouwdag. Kom lekker in het wild spelen, bouwen en appels poffen op het Landgoed Mariënwaard! Deze spannende natuurspeeldag is voor kinderen van 4 tot en met 14 jaar. De CNME Huttenbouwdag vindt plaats op woensdagmiddag 23 augustus van 10.00 tot 15.00 uur.

Het Landgoed Mariënwaard is een afgesloten natuurgebied, normaliter niet toegankelijk voor bezoekers. Het gebied ligt in het noorden van Maastricht en heeft een ongelofelijke natuurlijke schoonheid met veel diversiteit. Van onontdekte delen met bijzondere ruige vegetatie, tot een natuurspeelplaats in een bosrijk gebied met vochtige graslanden, vijvers en speelelementen.

Op de CNME Huttenbouwdag mag je in het bijzondere Mariënwaard een eigen hut bouwen van het materiaal dat in het bos voorhanden ligt. Laat je fantasie maar op de vrije loop! Van de buitenlucht krijg je honger, dus worden er ook appels gepoft in een kampvuur. Zelf moet je zorgen voor goede schoenen en kleding die tegen een stootje kan. Neem ook een eigen lunchpakket en voldoende drinken mee.

De Huttenbouwdag is voor ouders en kinderen van 4 t/m 14 jaar. Kinderen tot en met 7 jaar enkel onder begeleiding van een volwassene. Natuurspeelplaats Mariënwaard bereik je komend vanaf Maastricht (Meerssenerweg) voorbij de stoplichten rechts het scholenterrein op. Rechts aanhouden en bij SBO De Opstap links het kleine straatje in, het adres is Mariënwaard 57. Heb je nog vragen, neem dan contact op met John Steijns via info@cnme.nl of bel 043 – 321 99 41.

Praktische informatie:

Datum: 23 augustus
Tijd: 10.00 – 15.00
Locatie:Mariënwaard 57, 6222 AM Maastricht
Aanmelden: John Steijns, info@cnme.nl

Ook belangrijk om te weten: De Huttenbouwdag is voor kinderen van 4 t/m 14 jaar. Kinderen tot en met 7 jaar enkel onder begeleiding van een volwassene. Zelf moet je zorgen voor goede schoenen en kleding die tegen een stootje kan. Neem ook een eigen lunchpakket en voldoende drinken mee.

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

Anderen bekeken ook...

Gemeentenieuws

Rattenoverlast

Van de gemeente hebben we afgelopen jaar iedere maand een strip gekregen tegen rattenoverlast. Lewie de Rat was de stripfiguur. De rattenoverlast is nog niet

Lees verder »
Foto galerij

Nieuwjaarsreceptie

Op zondag 8 januari was er in de Aw Sjaol een Nieuwjaarsreceptie speciaal voor de vrijwilligers die Itteren rijk is. Vrijwilligers zijn het cement in

Lees verder »
Dorpsberichten

Winter 2022

Kerstmis 2022: het is groen en grijs buiten en (hopelijk) warm en gezellig binnen. Tijd om iets te lezen en dan zijn de Dorpsberichten een

Lees verder »