Dossiers

Picture of Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Info bijeenkomst speeltuin dinsdag

Op dinsdag 16 november is de bijeenkomst waar de ideeën voor de speeltuin op ’t Brook en de Koobosch kenbaar gemaakt kunnen worden. Aan de projectleider Dialoog met de buurten van Maastricht Sport hebben we de vragen gesteld die vorige keer kwamen van verschillende belangstellenden. Dat gaat over het tijdstip en de QR-code. De antwoorden zijn:

  • Tijdstip: we hebben gekozen voor een vrije inloop tussen 16 en 18 uur. Liever hadden we deze tijden wat ruimer gezien, zodat het nog makkelijke was voor buurtbewoners om langs te komen. Maar gezien het feit dat we op korte termijn 26 van dit soort inloopbijeenkomsten gepland zijn, houden we ook rekening met de agenda’s van degene die telkens aanwezig zijn. Na de eerste inloopbijeenkomsten zullen we evalueren en de tijden aanpassen als dat nodig blijkt. Mensen kunnen tot 18 uur inlopen. Degene die dan binnen zijn kunnen natuurlijk wel hun verhaal afmaken.

  • QR-code: zowel de regels van het Rijk als die van de gemeente zijn helder: een buurthuis is vrij toegankelijk voor iedereen, zonder corona toegangsbewijs (CTB). Als er een horecavoorziening aan een buurthuis is verbonden dan  wordt die afgeschermd omdat voor dat deel wel een CTB nodig is.

Dus heeft u ideeën over de invulling van de speeltuin bij ’t Brook en/of de Koobosch, kom dinsdag naar de Aw Sjaol tussen 16:00 en 18:00 uur. Lukt dat niet dan is er altijd ook nog de mogelijkheid om de mini-enquête op de webpagina op Thuis In Maastricht in te vullen. Die wordt per buurt open gezet bij aanvang van de bijeenkomst tot een week erna. Dus invullen hoeft dan ook niet perse op dezelfde dag.

 

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Anderen bekeken ook...

Gemeentenieuws

Geld nodig voor goed idee?

De ideeën voor de Burgerbegroting kunnen weer ingediend worden. Vorig jaar heeft Janneke Maessen heeft vorig jaar ervoor gezorgd dat er de komende jaren mooie

Lees verder »
Veiligheid

Overlast werkzaamheden brug

Vanmiddag overleg gehad met Gemeente en Rijkswaterstaat: de chauffeurs voor Sibelco zijn (en worden) aangesproken op hun rijgedrag: het feit dat er in de Pasestraat

Lees verder »