Dossiers

Picture of Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Ironman fietst door Itteren

Op zaterdag 31 juli en zondag 1 augustus zal de IronMan plaatsvinden. Dat is een triatlon waarbij de deelnemers gaan zwemmen, fietsen en hardlopen.

Op zaterdag 31 juli zal tussen 9:00 en 12:00 uur de Borgharenweg en Balijeweg afgesloten worden. Hou daar rekening mee. Er worden op zaterdagmorgen twee wedstrijden gehouden. Het parcours van de Ironman 4184 ziet u hier en het parcours van Ironman 5150 ziet u hier. De fietsers gaan tegen de klok in. Dus eerst richting het zuiden.

Op zondag 1 augustus zullen de triatleten o.a. door Itteren fietsen. Dat is de Ironman 70.3 met dit parcours. De organisatie geeft aan dat tussen 8:00 en maximaal 16:00 uur de wegen in Itteren deels afgesloten worden. De (wiel)renners komen vanaf het fietspad bij Hartelstein naar Op de Bos via Geneinde, Ruyterstraat en Pasestraat naar Borgharen. (zie foto)

De projectmanager Roxanne Caris geeft aan:

De doorgaande weg in Itteren wordt gebruikt voor het parcours en daarmee zal geheel Itteren enige overlast ervaren van de afsluitingen. In Itteren sluiten we de doorgaande weg in één richting af. Itteren is alleen bereikbaar vanuit Borgharen, vanaf de Spekstraat gaat 1 richting in voor alle verkeer richting Itteren. Itteren verlaten kan alleen via de brug in Itteren, verkeer kan dus niet richting van Itteren naar Borgharen. Verkeer mag het parcours rechtdoor oversteken, dus iedereen kan ten alle ten alle tijden wegrijden. Atleten zitten op de rechterrijbaan richting Borgharen.

U wordt van harte uitgenodigd om deze triatleten aan te moedigen en eventueel langs het parcours de vlag uit te steken maar uiteraard zult u ook rekening moeten houden met enige verkeersoverlast.

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Anderen bekeken ook...

Verenigingsnieuws

Dromen over wonen

Is uw huis eigenlijk te groot voor u? Wilt u (over een tijdje) een levensbestendige woning waar u uw verdere leven kunt blijven wonen? Wilt

Lees verder »