Dossiers

Picture of Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Itteren-promotie op NPO2 van vorst Yvonne Mors

Yvonne Mors, opgegroeid in Itteren, is o.a. miss majorette, trompettiste geweest bij de fanfare Sint Martinus was actief bij de CV de Vreigeleire en is op de 11e van de 11e november 2022 uitgeroepen tot vorst van CV de Foetelaers uit Nieuwstad. Naast het regionale media heeft ook de L1 en diverse kranten melding gemaakt van het uitroepen van de eerste vrouwelijk vorst in Nieuwstad. Nu heeft ook de landelijke media Yvonne gevonden en komt ze op woensdag 15 februari om 18:30 uur op NPO2 via de KRO-NCRV.

Men heeft ons al aangegeven dat er mooie (drone)beelden zijn gemaakt van Yvonne bij de Maas maar ook is zij spelend op haar trompet te zien voor haar ouderlijk huis. Wij zijn heel erg benieuwd en gaan zeker kijken.

Itteren-promotie op NPO2 van vorst Yvonne Mors
Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

2 reacties

  1. Hoi Dorpsraad,
    Leuk dat jullie dit leuke artikel doen promoten. Zouden jullie alleen even kunnen aanpassen dat ik geen prinses ben maar vorst. Dit is namelijk een ceremoniële taak binnen de cv die ik voor geruime tijd zal kunnen blijven uitvoeren. Wij hebben zoals in Ittere ook een prins en prinses die ieder jaar rouleren .
    Wel top dat jullie het artikel delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Anderen bekeken ook...

Gemeentenieuws

Geld nodig voor goed idee?

De ideeën voor de Burgerbegroting kunnen weer ingediend worden. Vorig jaar heeft Janneke Maessen heeft vorig jaar ervoor gezorgd dat er de komende jaren mooie

Lees verder »
Veiligheid

Overlast werkzaamheden brug

Vanmiddag overleg gehad met Gemeente en Rijkswaterstaat: de chauffeurs voor Sibelco zijn (en worden) aangesproken op hun rijgedrag: het feit dat er in de Pasestraat

Lees verder »