Dossiers

KidsAktief

Nadat we hoorden van ItterAktief vonden wij het heel hoog tijd om naast het “grote” ItterAktief ook een ItterAktief voor kinderen te beginnen. Dat werd al snel “KidsAktief Itteren”.
In korte tijd organiseerden we een “kennismakingsmiddag”. Helaas kwamen er niet zo heel veel kinderen maar toch werden door de kinderen (en ouders) die er waren hele leuke ideeën aangeleverd voor aktiviteiten. Ook werd er al meteen hulp aangeboden. Dus een aardig begin.

KidsAktiefDe eerste echte aktiviteit volgde snel. Het werd niet één aktiviteit, nee het werden twee aktiviteiten op één dag. s’Middags een speurtocht voor de kleinere kinderen en s’avonds een “gezellige avond” voor de grotere kinderen. Beide aktiviteiten waren goed georganiseerd (met wat hulp) en de kinderen die er waren vonden het dan ook zéker voor herhaling vatbaar

KidsAktiefTweede Paasdag volgde de volgende aktiviteit… Paaseieren zoeken.
Dat werd een kleine teleurstelling omdat er maar een paar kinderen waren die mee kwamen zoeken. Maar de Paashaas was er… En dat maakte heel veel goed. Wat een superhaas!!!!

Daarna is het een beetje stil geweest om KidsAktief heen en Corona heeft daar niet aan meegeholpen. Wil je meer weten, stuur dan een mailtje naar Info@itteren.nl.

KidsAktief Itteren

KidsAktief