Dossiers

Picture of Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Laatste info verkeersmaatregelen Ironman

Naar aanleiding van de verschillende berichten rondom de verkeerssituatie bij de IRONMAN die a.s. zondag 7 augustus door Itteren en Borgharen komt, hebben wij de laatste info gekregen:

De verkeerssituatie is als volgt:

Het betreft een gedeeltelijke wegafsluiting, waarbij verkeer over één rijbaan is toegestaan. Het verkeer rijdt in dit geval van Itteren naar Borgharen. Andersom, dus van Borgharen naar Itteren, is het doorgaande verkeer gestremd. Om vanuit Borgharen naar Itteren te komen, zal men dus om moeten rijden. De wegafsluiting duurt van 08:30 tot omstreeks 18:00 uur.

Dus men kan altijd het dorp in en uit (met enige vertraging) maar alleen met de stroom mee in de richting van Itteren naar Borgharen. De verkeersregelaars worden zo ook geïnstrueerd. Mochten er problemen hierover zijn, bel dan met 043 – 351 18 08.

Tevens willen we de bewoners vragen hun auto’s niet op het parcours te parkeren. Bij voorbaat dank.

We hopen dat we van een geweldige sportdag mogen genieten.

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

2 reacties

    1. Hallo Otto, dankjewel voor jouw mail. We gaan op dit moment ervan uit dat de informatie van de organiserende Ironman de juiste is. Maastricht Bereikbaar heeft hun informatie overgenomen en gebruik gemaakt van de info die op zaterdag gegeven is en niet die van zondag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Anderen bekeken ook...

Natuur & milieu

De bloembakken hangen

Janneke Maessen heeft eind vorig jaar via de burgerbegroting geld gevraagd om bloembakken aan de lantaarnpalen te laten hangen voor de komende drie jaren. En

Lees verder »