Dossiers

Picture of Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Lintje en eerste prijs in Itteren

Het is op verschillende plaatsen feest geweest in Itteren. Via GGZ Mondriaan kregen we het volgende persbericht:

Limburgs L1-lintje voor Mondriaan-vrijwilligster Jessie Dolmans

Vlak voor Koningsdag is de traditionele lintjesregen, maar onze koning heeft er lang niet genoeg. En dus deelt L1 Limburgse Lintjes uit.

Welke Limburger verdient zo’n lintje en waarom? Wie heeft er altijd een luisterend oor, past er vaak op de kinderen, of zet koffie voor de hele vereniging?

Mondriaan heeft een vrijwilligster welke een Limburgs lintje in ontvangst heeft mogen nemen, namelijk Jessie Dolmans. Jessie doet voor Mondriaan creatief vrijwilligerswerk aan het DAC aan de Frankenstraat in Maastricht.

De letterlijke mooie woorden van L1, waarbij we ons geheel aansluiten, zijn;
Zij is een vrijwilliger van Mondriaan. Ze helpt iedereen waar ze kan, feeft een heel goed luisterend oor voor iedereen en staat gelijk voor je klaar als je wat nodig hebt. Gewoon een topper!

We feliciteren Jessie van harte met dit Limburgs lintje wat ze met trots mag dragen.

Lintje en eerste prijs in ItterenDaarnaast zagen we via RTV-Maastricht dat Thea van Thor- van Nunspeet de ierste pries heet gewonne van het Groet Mestreechs Dictee. 

Een bijna foutloos dictee voor de winnares van het Groet Mestreechs Dictee. Thea van Thor-van Nunspeet maakte gisteren slechts twee fouten

De wedstrijd die afgelopen zondag in het Centre Céramique gehouden werd, beleefde zijn 16e editie. Het dictee was geschreven door de Maastrichtse Cécile Narinx, mode hoofdredacteur bij de Volkskrant.  Van alle 75 deelnemers die zich individueel of als groep hadden inschreven werd Thea van Thor-van Nunspeet onbetwist winnares, zij maakte slechts twee fouten. De tweede plaats werd behaald door Patricia Paulussen met zes fouten. Oud winnares Huguette van Dooren – Lahaye, die acht fouten maakte behaalde de derde plaats.

De foto van Thea is van Ronald van den Hoven.

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

Eén reactie

  1. Leef lui,
    Iech bin neet op Facebook, meh huur vaan versjeie kante tot hiel get lui m’ch via die site filicitere mèt ’t winne vaan ’t Groet Mestreechs Dictee aofgeloupe zoondag. Daaaaaaaanke!
    De reacties doen m’ch mie es ’t winne!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Anderen bekeken ook...