Dossiers

Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

“Maastricht-meldt” nieuwe Buiten-Beter app

“Maastricht-meldt” nieuwe Buiten-Beter app

Via de gemeente kregen we te horen dat de Buiten-Beter app niet meer “in de lucht” is. Hiervoor is een nieuwe app gekomen die u kunt downloaden op uw mobiele telefoon om bijvoorbeeld aan te geven dat ergens afval ligt, auto’s hinderlijk geparkeerd staan, gebouwen brandgevaarlijk zijn of een andere melding die u aan gemeente wil doorgeven. De gemeente geeft aan:

De ‘openbare ruimte’ is een verzamelnaam voor de plekken die wij allemaal gebruiken. Zoals pleinen, wegen, sportvelden en parken. Is er iets in de openbare ruimte niet in orde? Met de Maastricht meldt App kunt u dit snel melden. Meteen op de plaats én op het moment dat u het signaleert. Denk bijvoorbeeld aan overlast door hondenpoep, gladheid in de winter, een verstopte put, of gaten in het wegdek. De app kunt u downloaden voor iPhone in de App Store of voor Android via Google Play. Meer informatie vindt u op www.gemeentemaastricht.nl/meldingen-app.

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

Anderen bekeken ook...

Veiligheid

Brug Itteren

Al jarenlang proberen BNW Borgharen, OBI en Dorpsraad Itteren een nieuwe brug te laten realiseren. Hiervoor hebben vertegenwoordigers van die drie geledingen gesprekken gehad met

Lees verder »