Dossiers

Picture of Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Materiaalopslag BAM blijft dit jaar op ’t Brook

Op ’t Brook ligt al een tijdje het materiaal van BAM die in opdracht van Enexis leidingen vervangen in Itteren. We vroegen ons af tot wanneer deze materialen blijven liggen en hebben een mail gestuurd naar BAM. De bedrijfsleider van BAM schrijft:

BAM E&W locatie Maastricht voert in opdracht van Enexis werkzaamheden uit op de Pasestraat en omliggende staten in Itteren. Omdat dit een langlopend project is wordt er altijd in overleg met de gemeente(in dit geval de Maastricht) en de netwerkbedrijven een locatie bepaald waar wij ons depot en ketenpark mogen inrichten. Dit is in uw geval ook als zodanig bepaald.

Het project bestaat uit 3 fasen. De 1e fase is inmiddels afgerond en wij starten nu met de 2e fase. De verwachting is dat het totale project pas eind 2021 afgerond zal zijn.

Ik begrijp dat dit voor u een lastige situatie is, echter in de directe nabijheid van het werk, is dit de enige locatie die voldeed aan de gestelde criteria en wij hebben daarvoor dan ook groen licht vanuit de gemeente ontvangen.

Wellicht dat u nog een andere locatie weet waar wij het ketenpark en de opslag van de materialen kunnen realiseren, dan hoor ik dit graag.

 

Met vriendelijke groet,

Tei Ickenroth
Bedrijfsleider

Als er dus mensen een alternatieve locatie weten waar deze opslag kan plaatsvinden, kunnen we dit voorstellen aan BAM en uiteraard de gemeente. We horen het graag van jullie.

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

Eén reactie

  1. Logistiek wellicht de handigste locatie. Voorstel: hekken omkleden met groen doek ( zie je op meerdere bouwlocaties in Nederland?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Anderen bekeken ook...

Natuur & milieu

De bloembakken hangen

Janneke Maessen heeft eind vorig jaar via de burgerbegroting geld gevraagd om bloembakken aan de lantaarnpalen te laten hangen voor de komende drie jaren. En

Lees verder »