Dossiers

Picture of Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Meepraten over vuurwerk

De gemeenteraad van Maastricht organiseert een stadsronde over vuurwerk. Met het oog op de toekomst van vuurwerk en vuurwerkgebruik in Maastricht is het belangrijk om hierover een dialoog aan te gaan met Maastrichtse burgers (voor- en tegenstanders) die een verschillende beleving hebben bij en met vuurwerk. Het doel van de stadsronde is de dialoog tussen stad en raad. Uw mening staat centraal. Mede aan de hand van stellingen krijgen bewoners de gelegenheid om hun standpunt naar voren te brengen en met elkaar het gesprek aan te gaan.

Wij denken dat u of uw organisatie wellicht een mening over vuurwerk en het belang of de impact ervan heeft en nodigen u hierbij uit deze stadsronde bij te wonen. De bijeenkomst vindt plaats op 19 november 2019 om 19:30 uur.

Indien u niet aanwezig kunt zijn, maar graag wel uw mening wil geven aan de hand van de stellingen die in het rondebriefje (dit document staat bij de agendastukken) zijn opgenomen, voelt u zich dan vrij om ons uw mening schriftelijk toe te sturen.

Programma

  • Korte inleidende presentatie van de huidige regelgeving
  • Dialoog op basis van een aantal stellingen

Details

  • De bijeenkomst wordt gehouden op dinsdag 19 november 2019 in de Raadzaal.
  • Aanvang om 19:30 uur.
  • De stadsronde vindt plaats op locatie Mosae Forum 10.

U kunt gebruik maken van de ingang aan de Gubbelstraat. Eenmaal binnen volgt u de bordjes naar de Raadzaal. In de Raadzaal is een ringleiding aanwezig en het gebouw is toegankelijk voor mensen met een beperking.

De agenda en de stukken voor de bijeenkomst kunt u via deze link vinden.

Het kan gebeuren dat de agenda in de tussentijd wijzigt, vragen wij u de actuele agenda in de gaten te houden. Dat kan via deze link.

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Anderen bekeken ook...

Verenigingsnieuws

Dromen over wonen

Is uw huis eigenlijk te groot voor u? Wilt u (over een tijdje) een levensbestendige woning waar u uw verdere leven kunt blijven wonen? Wilt

Lees verder »