Dossiers

Picture of Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Meldingen doorgeven aan de gemeente

We hebben een mail gekregen dat wij als inwoners meldingen door kunnen geven aan de gemeente. Dit kan dan via een app die gemakkelijk via de smartphone te downloaden is. Hieronder is een deel van de site van de gemeente waar u de juiste info kunt vinden. Klik vooral even door op de links waardoor u nog beter geïnformeerd wordt:

De ‘openbare ruimte’ is een verzamelnaam voor de plekken die inwoners, bezoekers en ondernemers gebruiken. Zoals wegen, sport- en speelvelden, parken, industrie,- of bedrijfsterreinen. Is er iets in de openbare ruimte niet in orde? Met de MijnGemeente app kunt u dit snel bij ons melden. Meteen op de plaats én op het moment dat u het signaleert. U kunt ook de melding doorgeven zonder app.

Wat kunt u melden?

Bijvoorbeeld overlast door hondenpoep, drugs, gladheid in de winter, een verstopte put of problemen met het asfalt. Bekijk het overzicht om te zien wat u bij de gemeente of bij onze partners kunt melden. Bent u iets verloren of heeft u iets gevonden? Kijk dan op Gevonden of verloren, wat u kunt doen. Overlast vanuit panden in uw buurt, kunt u melden bij ons Flexteam.

De MijnGemeente app kunt u hieronder downloaden voor Iphone of Android. U kunt deze app alleen installeren op een smartphone. Klik op een van onderstaande buttons voor het installeren van de app op uw iPhone of Android telefoon.

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Anderen bekeken ook...

Verenigingsnieuws

Dromen over wonen

Is uw huis eigenlijk te groot voor u? Wilt u (over een tijdje) een levensbestendige woning waar u uw verdere leven kunt blijven wonen? Wilt

Lees verder »