Dossiers

Picture of Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Meldpunt Zorg en Welzijn, Samen onbeperkt

Heeft u vragen over Zorg en Welzijn? Via Stichting Samen Onbeperkt kregen we informatie voor mensen die ondersteuning willen hebben in de zorg. Dat kan dan gaan over bijvoorbeeld het Persoonsgebonden Budget (PGB), Wet Langdurige Zorg (WLZ), Mantelzorg, Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO), Participatiewet of de toegankelijkheid van straten, gebouwen en nog veel meer.

In hun folder staat:

“Bij het Meldpunt werken wij met een team van vrijwilligers. Mensen met eigen ervaring en specifieke deskundigheid en met veel motivatie om u te helpen. Als u contact opneemt met het Meldpunt dan wordt uw vraag beantwoord. Mocht er meer deskundigheid nodig zijn dan wordt uw vraag voorgelegd aan een deskundige medewerker. Mogelijk wordt u dan doorverwezen of teruggebeld. Wij kunnen u helpen bij het vinden van antwoorden en oplossingen  aanbieden of doorverwijzen. Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Wij helpen u heel graag, maar u kunt aan onze informatie geen rechten ontlenen. U blijft zelf verantwoordelijk en alleen met uw nadrukkelijke toestemming treed een medewerker met informatie naar buiten.”

U kunt het Meldpunt het best bereiken door te bellen of te mailen:
T: 06-83824685
E: samenonbeperktmeldpunt@gmail.com

Bezoekadres kantoor:
Op woensdagen van 11.30 tot 14.30 uur en op donderdagen van 11.30 tot 14.30 uur kunt u naar het kantoor op de Zwanenstraat 2 6211 BN Maastricht.

Thuiszorgwinkel Vegro:
Op de oneven weken kunt u op donderdagen van 11.30 tot 14.30 uur naar de Vegro thuiszorgwinkel: Brusselsestraat 148 6211 PJ Maastricht.

Ze hebben ook nog een folder:  INZICHT 2018 NUMMER 1  waar meer informatie te vinden is.

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Anderen bekeken ook...

Gemeentenieuws

Geld nodig voor goed idee?

De ideeën voor de Burgerbegroting kunnen weer ingediend worden. Vorig jaar heeft Janneke Maessen heeft vorig jaar ervoor gezorgd dat er de komende jaren mooie

Lees verder »
Veiligheid

Overlast werkzaamheden brug

Vanmiddag overleg gehad met Gemeente en Rijkswaterstaat: de chauffeurs voor Sibelco zijn (en worden) aangesproken op hun rijgedrag: het feit dat er in de Pasestraat

Lees verder »