Dossiers

Foto van Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Nieuwe speeltoestellen Op de Koobosch

In de week van 22 juli zullen nieuwe speeltoestellen geplaatst worden in de speeltuin van Op de Koobosch. Thea is helemaal in haar nopjes maar heeft ook aangegeven dat het haar soms allemaal een beetje teveel wordt. Ze heeft daarom de hulp ingeschakeld van diverse jonge ouders die heel fanatiek zowel op ’t Brook alsook bij de speeltuin Op de Koobosch betrokken zijn.

Dat betekent dat vanaf volgende week de huidige toestellen weggehaald worden en dat de aannemer vanaf 22 juli de nieuwe toestellen zal plaatsen. We zullen u nog benaderen wanneer er de nieuwe toestellen stevig genoeg in de beton staan en gebruikt kunnen worden.

Thea en de ouders willen hier ook een feestje bij bouwen maar omdat het nu zomervakantie is en velen op vakantie zijn, zal dit op het eind van de zomervakantie plaatsvinden.

Op de foto ziet u enkele van de te plaatsen toestellen.

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Anderen bekeken ook...

Gemeentenieuws

Geld nodig voor goed idee?

De ideeën voor de Burgerbegroting kunnen weer ingediend worden. Vorig jaar heeft Janneke Maessen heeft vorig jaar ervoor gezorgd dat er de komende jaren mooie

Lees verder »
Veiligheid

Overlast werkzaamheden brug

Vanmiddag overleg gehad met Gemeente en Rijkswaterstaat: de chauffeurs voor Sibelco zijn (en worden) aangesproken op hun rijgedrag: het feit dat er in de Pasestraat

Lees verder »