Dossiers

Picture of Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Nieuwtjes uit de Brigidahoeve

Nieuwtjes uit de Brigidahoeve

Nieuwtjes uit de Brigidahoeve

Heerlijk wandelweer was het gisteren en daarna is het altijd lekker om iets te eten en drinken in de Brigidahoeve of café ;t Trefpunt. Over Brigidahoeve gesproken: daar hoorde ik dat ze van alles van plan zijn. Hieronder ziet u wat we te weten kwamen:

Voor iedereen die van knutselen en een gezellige avond of middag houd zijn er bij ons in Brigidahoeve in Itteren leuke dingen te doen.
Hieronder info over workshops die bij ons worden gehouden; maar we willen u ook graag laten weten dat u elke maandagmiddag van harte welkom bent bij onze “haak maar aan” middag. Erg gezellig, wij maken een lange tafel en iedereen neemt zijn eigen haak,brei,borduur,verf,teken/kleur, kortom “knutselwerkje” mee. Er is altijd aanspraak en gezelligheid, dames (en soms heren) van alle leeftijden, ook voor mensen die niet knutselen en gewoon mee komen om te kletsen en kijken. Slecht ter been en u wil er toch effe uit? We halen ook mensen op (omgeving); geen punt! Gratis uiteraard, pure ouderwetse gezelligheid in onze oude carre boerderij in Itteren…
Kom gerust een kijkje nemen!

Groetjes Desiree Lhomme
Brigidahoeve

Wat betreft de paasworkshops:

Als eerste is het leuk om te vertellen dat we vanaf April in de oude koeienstal een leuk “snuisterijenwinkeltje” hebben; waarin vanaf dan ook de workshops gehouden gaan worden. Een fijne nieuwe ruimte dus, met hoge werktafels zodat jullie rug een beetje gespaard blijft.
Meer info omtrent de opening en dergelijke volgt nog!

Dan natuurlijk de data, tijden, prijzen etc:

* De Data en tijden:

– Dinsdag 4 April 19.00 uur
– Woensdag 5 April 19.00 uur
– Zondag 9 April 13.00 uur
(Als deze vol zijn gaan we door op maandag 3/10 en dinsdag 11 april!)

* De inhoud:
– Kop koffie/thee en gebak bij binnenkomst
– Supergezellige avond
– Heerlijke hapjes in de pauze
– Prachtige eigengemaakte creatie
(eventuele drankjes tijdens workshop en pauze zijn niet inbegrepen)

*De mogelijkheden:
– Het “ooievaarsnest”:
Een hoge creatie, een soort nest, met een mega ei in het midden en daaromheen, eitjes, pietjes, veertjes en meer. Aan het nest hangen bloembollen en reageerbuisjes met voorjaarsbloemen en dit alles staat stevig in een leuke zinken emmer. Leuk voor voor de deur, ongeveer 1,25 meter hoog maar kan ook ingekort worden tot een meter!
– Het “mussennest” (hangende krans):
Een mooie, natuurlijke,krans die uit twee lagen bestaat. Onderop een mooie rotan krans en bovenop een extra krans waarop de vele eitjes, vogelhuisje, vlinder, vogeltje, veertjes bevestigd worden. In de krans zijn ook voorjaars-bloembolletjes verwerkt. Een echte blikvanger!
– Het “waterhoentjesnest” (liggende krans/tafelstuk)
Ongeveer idem als de hangende krans, ook deze bestaat uit twee lagen en is met dezelfde leuke spulletjes versierd. Bij dit tafelstuk is het midden van deze kransen opgevuld met voorjaarsbollen en staat de hele creatie op een soort “vlondertje” van hout,

*De prijzen:
– het ooievaarsnest: €39,50
– het mussennest (hangende krans): €34,50
– het waterhoentjesnest (tafelstuk): €37,50
(prijzen incl.bovengenoemde inhoud)

*Opgeven:
Opgeven kan bij Brigidahoeve of via mail, of telefoon. Bij opgeven vragen wij een aanbetaling van €10,- p.p. Mochten de aangegeven data vol zijn komen er nieuwe data bij zoals vermeld. Ook voor vragen kunt u bellen of mailen uiteraard.
Desiree Lhomme 06-40666537
info@brigidahoeve.nl

* Extra:
Mocht u geen tijd of zin hebben om zelf iets te komen maken kunt u de voorbeeldstukken ook bestellen. Alle stukken zijn dan €5,- goedkoper dan de workshopprijs. Zodra in April onze winkel open is, zullen er ook paasstukjes (seizoensstukjes) te koop zijn en kan er ook op bestelling iets gemaakt worden.

Hopende jullie weer enthousiast te hebben gemaakt,

Groetjes Desiree en Lilian
Brigidahoeve

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

Anderen bekeken ook...

Natuur & milieu

De bloembakken hangen

Janneke Maessen heeft eind vorig jaar via de burgerbegroting geld gevraagd om bloembakken aan de lantaarnpalen te laten hangen voor de komende drie jaren. En

Lees verder »