Dossiers

Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Ontwikkelingen 30 km. Pasestraat – Ruyterstraat

Gisteren kregen we een mail van de (verkeers)ambtenaar die zich bezighoudt met de plannen rondom de 30 km.zone bij de Pase- en Ruyterstraat. Hij schreef ons:

Bijgaand de brief die morgen (donderdag) huis aan huis verspreid wordt aan de bewoners en ondernemers in oud-Itteren over het voornemen om in de Pasestraat en de Ruyterstraat 30 km/uur in te stellen en een parkeerverbod op een gedeelte van de Ruyterstraat met een aankondiging om daarna door te praten over andere verkeers- en parkeeropgaven.

De reacties worden daarna besproken en op basis daarvan neemt men een definitieve beslissing waarna bij een positief besluit, de uitvoering opgepakt kan worden. De brief is hier te lezen: 220324 Bewonersbrief 30 km.

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Anderen bekeken ook...

Verenigingsnieuws

Vrijdag GEEN Aansjuive

Onze vrijwilligers hebben helaas moeten beslissen dat er vrijdagavond 24 juni geen Aansjuive kan plaatsvinden. Er is iemand in de nabijheid van de vrijwilligers besmet

Lees verder »
Verenigingsnieuws

Verrekijker kwijt?

Eén van onze inwoners heeft afgelopen vrijdag een verrekijker gevonden op een bankje in ons natuurgebied. Ze heeft al van alles geprobeerd om de rechtmatige

Lees verder »