Dossiers

Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Onze Gert-Jan Krabbendam wethouder

Onze Gert-Jan Krabbendam wethouder

Onze Gert-Jan Krabbendam wethouder

Vandaag lazen we op het Facebook account van Gert-Jan:

Velen stelden me sinds vorige week al de vraag of het aan mij zou zijn, maar de leden van onze afdeling hadden vandaag het voorrecht eerst het nieuws te vernemen dat mijn fractie voornemens is mij voor te dragen als opvolger van Gerdo van Grootheest. Een enorm eervolle taak om het stokje dat begon bij Wim Hazeu van Gerdo te mogen overnemen.

En op de website van De Limburger:

Zoals verwacht heeft de gemeenteraadsfractie van GroenLinks zaterdagmiddag besloten de 34-jarige Krabbendam voor te dragen als nieuw lid van het stadsbestuur.

Ervaring
De huidige fractieleider treedt vermoedelijk in de raadsvergadering van juni aan als wethouder. Hij krijgt onder meer stadsontwikkeling, natuur en milieu in portefeuille. Ondanks zijn relatief jonge leeftijd kan Krabbendam bogen op ruime politieke ervaring. Tot medio 2014 was hij lid van Provinciale Staten.

Culemborg
Zoals eerder bericht, vertrekt Van Grootheest naar Culemborg, waar hij aan de slag gaat als burgemeester. Met zijn 38 jaar wordt hij een van ’s lands jongste burgervaders.

Wij kunnen het niet nalaten dit op “zijn eigen site” te zetten en wensen onze dorpsgenoot veel succes en wijsheid toe en natuurlijk: van harte proficiat!

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

Anderen bekeken ook...

Gemeentenieuws

Last van alleen zijn?

Kent u iemand die zich alleen voelt of voelt u zichzelf alleen? De gemeente Maastricht heeft samen met Humanitas Maastricht-Heuvelland een signaalpunt ingericht dat u

Lees verder »
Gemeentenieuws

Itteren en Borgharen pilot PMD

Vanuit de Dorpsraad hebben we vaker de vraag gekregen waarom het PMD (Plastic, Metaal en Drankverpakkingen)-afval niet, net zoals in Bunde in plastic zakken opgehaald

Lees verder »
Verkeer & openbaar vervoer

Op de hoogte blijven van de brug

Rijkswaterstaat wil de inwoners van Itteren en omstreken op de hoogte houden welke werkzaamheden gepland zijn omtrent de brug. Enerzijds heeft RWS een aparte plek

Lees verder »