Dossiers

Picture of Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Op zorgvakantie met het Rode Kruis?

Eigenlijk zou u eens lekker op vakantie willen gaan, maar gezien uw leeftijd of uw gezondheid gaat dat misschien iets moeilijker. Daarvoor heeft het Rode Kruis de zogenaamde “zorgvakanties”. Wilt u er meer over weten, neem dan contact met hen op.

Het Nederlandse Rode Kruis organiseert al ruim zestig jaar vakanties voor mensen die niet zelfstandig op pad kunnen. Vakantie, even weg van de dagelijkse routine, in een totaal andere omgeving. Wie doet dat nu geen goed? Ons aanbod varieert van tripjes in het binnenland tot bus- of vliegreizen naar Europese bestemmingen. Gaat u met ons mee?

De zorgvakanties van het Rode Kruis staan volledig in het teken van zorg, gezelligheid en genieten. Wij organiseren verschillende uitstapjes en activiteiten, maar u kunt natuurlijk ook lekker in het hotel ontspannen. De accommodaties die wij geselecteerd hebben zijn voor iedereen toegankelijk, ook met een rolstoel. Een team van vrijwillige verpleegkundigen en verzorgenden staat voor u klaar. U hoeft zelf nergens aan te denken, u hoeft alleen maar te genieten!

Interesse?

Woont u in Maastricht, Meerssen en Gulpen-Wittem en heeft u interesse in een zorgvakantie van het Rode Kruis? Neem contact met ons op voor meer informatie. Dat kan op woensdag tussen 14.00 en 17.00 uur op telefoonnummer 043-3215111 of via bijzonderevakanties@rodekruism3.nl. De kandidaat gasten worden ingedeeld op basis van medische indicatie en zorgvraag.

 

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Anderen bekeken ook...