Dossiers

Picture of Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Open dag Kumulus op 4 september

Kumulus is verhuisd van de St. Maartenspoort naar Centre Ceramique en organiseert op 4 september 2021 een open dag. Ze geven aan:

Op zaterdag 17 juli ging symbolisch het slot op de deur van het gebouw van Kumulus Muziekschool aan de St. Maartenspoort 2. In een muzikale optocht trokken docenten, leerlingen en sympathisanten naar het nieuwe onderkomen in Centre Céramique.
Aan het begin van het nieuwe cursusseizoen is het ideale moment aangebroken om iedereen in Maastricht kennis te laten maken met de nieuwe huisvesting van de muziekschool.

Open dag

Op zaterdag 4 september is het dan zover: de Muziekschool start het nieuwe cursusjaar met een open dag op de gloednieuwe locatie in Centre Céramique. Tussen 13.00 en 16.00 uur kan iedereen de nieuwe locatie komen bewonderen en kennismaken met de docenten. Er is livemuziek, een hapje en drankje en bezoekers die tijdens de open dag een gratis proefles boeken maken kans op het winnen van een gitaar of 10-lessenkaart.

De muziekschool: al meer dan 125 jaar een begrip in Maastricht
Het aanbod van de Muziekschool is zeer divers; er wordt op vrijwel alle denkbare instrumenten lesgegeven, individueel of in groepsverband én voor elke leeftijd. Door de jarenlange ervaring en samenwerking met allerlei partners biedt de Muziekschool haar cursisten veel meer dan muziekles alleen. Zo zijn er popbands onder leiding van bandcoaches, de Kumulus Bigband, Vitzkids (jeugdbigband), een strijkorkest, en talloze andere ensembles. Ook elektronische muziek is o.a. met de nieuwe cursus Electronic Music Production stevig in het aanbod verankerd. Voor de allerkleinsten start de muzikale weg ook bij Kumulus; vanaf 6 maanden (tot 6 jaar) is er voor de kleintjes een unieke cursus samengesteld ‘Mini Muziekmakers’.
Meer informatie over de open dag en het aanbod staat op www.kumulus.nl.

Open dag Muziekschool
Locatie: souterrain Centre Céramique
Datum: zaterdag 4 september
Tijd: 13.00 – 16.00 uur

De toegang is gratis; reserveren is niet nodig

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Anderen bekeken ook...

Gemeentenieuws

Geld nodig voor goed idee?

De ideeën voor de Burgerbegroting kunnen weer ingediend worden. Vorig jaar heeft Janneke Maessen heeft vorig jaar ervoor gezorgd dat er de komende jaren mooie

Lees verder »
Veiligheid

Overlast werkzaamheden brug

Vanmiddag overleg gehad met Gemeente en Rijkswaterstaat: de chauffeurs voor Sibelco zijn (en worden) aangesproken op hun rijgedrag: het feit dat er in de Pasestraat

Lees verder »