Dossiers

Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Paasmaandag: activiteitendag Itteren

Op Paasmaandag is in Itteren van alles te doen. Het begint ’s morgens vroeg als de hardlopers van Maastricht Running via de straten Op de Bos, Op de Hoogmaas, Op de Warrey, Keizerstraat, Geneinde en Meebruggenweg naar Hartelstein gaan. Ze komen twee keer door Itteren: eerst worden de eerste renners tussen 9:30 en 10:30 uur verwacht en daarna tussen 10:45 en 13:15 uur. Via de Bewonersbrief-Maastricht-Running-Festival-april-2022 heeft u kunnen lezen dat er enige overlast zal zijn maar het is precies als vorig jaar.

Vanaf 11:00 uur is in het speeltuintje de Koobosch weer Spelen in de Koobosch, hoek Op de Hoogmaas –  Op de Bos. De kinderen zijn van harte uitgenodigd om samen met pappa’s, mamma’s, opa’s en oma’s te spelen en lekker te smikkelen.

Vanaf 14:00 uur organiseert Carnavalsvereniging de Vreigeleire het Paaseieren zoeken op ’t Brook. Hiervoor hebben de kinderen zich kunnen opgeven. Otok dit belooft weer een spektakel te worden.

Veer zien us!

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Anderen bekeken ook...

Veiligheid

Brug Itteren

Al jarenlang proberen BNW Borgharen, OBI en Dorpsraad Itteren een nieuwe brug te laten realiseren. Hiervoor hebben vertegenwoordigers van die drie geledingen gesprekken gehad met

Lees verder »