Dossiers

Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Parkeerplaats bij recreatievijver wordt opnieuw aangelegd

Parkeerplaats bij recreatievijver wordt opnieuw aangelegd

Parkeerplaats bij recreatievijver wordt opnieuw aangelegd

Je hoeft er niet voor gestudeerd te hebben om te zien dat de parkeerplaats bij de recreatievijver verkeerd is aangelegd. Het is bijna ondoenlijk om te voet, met de fiets, kinderwagen, rollator, scootmobiel of hoe dan ook bij de vijver te komen. Dat is bijzonder jammer want een wandelingetje langs de vijver, zeker als het mooi weer gaat worden, is heel leuk en je ziet dan ook dat steeds meer mensen dit doen. Er moet wel nog e.e.a. gebeuren. Consortium heeft ons toegezegd dat de wandelpaden opnieuw bekeken worden en er komt aan de zuid-west kant een nieuw stukje wandelpad bovenlangs zodat er ook bij hoogwater langs de vijver gelopen kan worden.

Ook de parkeerplaats hebben we aangekaart en daar gaat ook aan gewerkt worden. De doorgroeistenen worden een kwart slag gedraaid zodat dit stukje voortaan ook begaanbaar wordt.

De werkzaamheden zullen in het voorjaar gaan plaatsvinden zodra het weer het toelaat.

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

Anderen bekeken ook...

Veiligheid

Brug Itteren

Al jarenlang proberen BNW Borgharen, OBI en Dorpsraad Itteren een nieuwe brug te laten realiseren. Hiervoor hebben vertegenwoordigers van die drie geledingen gesprekken gehad met

Lees verder »