Dossiers

Picture of Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Scheuren in huizen?

Via enkele bewoners hebben we te horen gekregen dat er scheuren in de huizen zijn gekomen. Ze weten niet precies waar dat vandaan is gekomen. Middels dit artikel willen we nagaan of meer mensen hier last van hebben.
Er gaan geruchten dat dit door het zakken van waterpeil is gekomen. Afgravingen Grensmaas? In mei 2008 heeft het Consortium Grensmaas in Itteren, vóór aanvang van de werkzaamheden, bij de woningen in een bepaalde straal van de ontgravingen een taxatie laten opmaken door de Hanselmangroep. In juli 2016 schrijft het Consortium dat de graafwerkzaamheden voltooid zijn.

Heeft u ook last van scheuren in uw woning? Laat het ons weten via info@itteren.nl en dan verzamelen wij de gegevens voor de gedupeerden. Met het doorgeven van uw gegevens gaat u ook akkoord dat wij deze gegevens mogen doorgeven aan andere gedupeerden.

 

Foto van website L1.

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

2 reacties

  1. Hierbij wil ik aangeven dat Ons huis ook is gaan scheuren.
    Is dit voldoende om te weten of worden er meer aanvullende gegevens verwacht?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Anderen bekeken ook...

Gemeentenieuws

Geld nodig voor goed idee?

De ideeën voor de Burgerbegroting kunnen weer ingediend worden. Vorig jaar heeft Janneke Maessen heeft vorig jaar ervoor gezorgd dat er de komende jaren mooie

Lees verder »
Veiligheid

Overlast werkzaamheden brug

Vanmiddag overleg gehad met Gemeente en Rijkswaterstaat: de chauffeurs voor Sibelco zijn (en worden) aangesproken op hun rijgedrag: het feit dat er in de Pasestraat

Lees verder »