Dossiers

Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Succesvolle “Samen” avond

Succesvolle “Samen” avond

Succesvolle

Afgelopen woensdag was het gezellig druk in de Aw Sjaol. Itteren had een briefje in de brievenbus gevonden waarop iedereen (Op initiatief van Jitske Michielsen) uitgenodigd werd om naar de Aw Sjaol te komen om te kijken wat we samen kunnen doen. Er zijn diverse ideeën naar voren waaronder het vormen van een Jeu de boules-club (Frans Falise), een wandelclub (Jenny Tilly), een soort heemkundevereniging (Pierre Bastings en Wim Beijer) en een kaart(in eerste instantie jokeren)-club (Lilian Speetgens) die meteen gaan beginnen. Via de organisatie kregen we onderstaand bericht:

Heel blij verrast zijn we dat er zoveel mensen de moeite hebben genomen om woensdagavond naar de Aw Sjoal te komen. Bedankt daarvoor! Voor ons was het een geslaagde avond!

Meteen fijn om te melden dat er zelfs al een kaartclubje is ontstaan en dat er daarnaast al heel wat andere ideeën zijn geopperd waarmee we zeker aan de slag gaan. Verder vinden we het ook super dat er inmiddels al mensen zijn die ons gaan helpen met het een en ander. Ook kunnen we de datum van de volgende bijeenkomst al vermelden:

10 januari 2018 om 19.30 uur wederom in de Aw Sjoal.

Uiteraard hopen we die avond nóg meer dorpsgenoten te kunnen begroeten om met elkaar te kijken wat we samen kunnen bereiken in ons mooie dorp!!
U hoort zo snel mogelijk weer van ons!

Jitske, Vivian, Frans en Paul

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

Anderen bekeken ook...

Verenigingsnieuws

Vrijdag GEEN Aansjuive

Onze vrijwilligers hebben helaas moeten beslissen dat er vrijdagavond 24 juni geen Aansjuive kan plaatsvinden. Er is iemand in de nabijheid van de vrijwilligers besmet

Lees verder »
Verenigingsnieuws

Verrekijker kwijt?

Eén van onze inwoners heeft afgelopen vrijdag een verrekijker gevonden op een bankje in ons natuurgebied. Ze heeft al van alles geprobeerd om de rechtmatige

Lees verder »