Dossiers

Picture of Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Tijdelijke fietsbrug keersluis afgesloten

Tijdelijke fietsbrug keersluis afgesloten

Tijdelijke fietsbrug keersluis afgesloten

Als we met de fiets achter Ankersmit (Sibelco) omgaan komen we vanzelf langs de nieuwe, in aanbouw zijnde, keersluis. Dan komen we over de tijdelijke fietsbrug maar deze is momenteel afgesloten. De mensen van Besix en Rijkswaterstaat schrijven hierover:

Ondanks het gure winterweer vordert het werk gestaag. Momenteel zijn we naast het voorbereiden van de verschillende testen voor het nieuwe keermiddel ook volop bezig met het realiseren van de toeritten van de nieuwe verkeersbrug

Door deze werkzaamheden zijn afgelopen maandagochtend de tijdelijke toeritten van de tijdelijke fietsbrug afgesloten geworden. Dit vanwege het grondwerk en binnenkort het asfalteringswerk voor de nieuwe weg en hetfietspad naar de nieuwe verkeersbrug.

Hierdoor zullen (brom-)fietsers en voetgangers voor een korte periode gebruik moeten maken van de bestaande brug. Na deze periode kunnen deze verkeersdeelnemers gebruik gaan maken van de nieuwe verkeersbrug.

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

Anderen bekeken ook...

Verenigingsnieuws

Dromen over wonen

Is uw huis eigenlijk te groot voor u? Wilt u (over een tijdje) een levensbestendige woning waar u uw verdere leven kunt blijven wonen? Wilt

Lees verder »