Dossiers

Picture of Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Veilig fietsen Meerssenhoven

Veilig fietsen Meerssenhoven

Veilig fietsen Meerssenhoven

Via de gemeente Meerssen hebben we vernomen dat men in het kader van “Veig fietsen in Meerssen” aanpassingen wil maken bij Meerssenhoven. Op donderdag 16 februari is er daarom een inloopbijeenkomst bij Camping de Boskant en Geulle. Half april zijn de werkzaamheden bij Meerssenhoven gepland. Felicien Spees van de gemeente schrijft:

Uit onderzoek naar veilig fietsen in Meerssen (april 2014) is naar voren gekomen dat de kruising Fregatweg-Meerssenhovenweg en de oversteek Maastrichterlaan-Meersenhoven moet worden aangepast. De gemeente Meerssen gaat het kruispunt Fregatweg-Meerssenhovenweg vervangen door een rotonde.

De oversteek Maastrichterlaan-Meersenhoven wordt voorzien van een verhoogde fietsoversteekplaats.

De gemeente Meerssen en BLM Wegenbouw nodigen u uit voor een inloopavond op donderdag 16 februari 2017 in de kantine van Camping de Boskant, Brommelen 60 Geulle.

De inloopbijeenkomst duurt van 19.00 tot 20:30 uur. Tijdens deze avond informeren wij u over de planning, fasering, wegafsluitingen en omleidingen.

In bijgaande bewonersbrief vindt u de uitnodiging zoals deze is verstuurd aan aanwonenden.

Met vriendelijke groet,

Felicien Spees

06-81577682

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

Anderen bekeken ook...

Natuur & milieu

De bloembakken hangen

Janneke Maessen heeft eind vorig jaar via de burgerbegroting geld gevraagd om bloembakken aan de lantaarnpalen te laten hangen voor de komende drie jaren. En

Lees verder »