Dossiers

Picture of Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Verkiezingen: Maastricht Vooruit

Ik dank BuurtNetWerk Itteren voor deze email en zal de informatie van Maastricht Vooruit met jullie delen. Ons programma en de kandidaten is terug te vinden op onze website www.maastrichtvooruit.nl

Maastricht Vooruit is een nieuwe partij in Maastricht. Opgericht door John Nouse en Jef Raike in 2021. Nu vormen wij een Team van 10 passievolle kandidaten. Die samen met alle inwoners van Maastricht, dus ook Itteren invulling willen geven aan een beter bestuur. Samen. Voor alle unieke wijken en burgers in Maastricht. Wij hebben geen landelijk partijbelang, geen onderlinge partij afspraken. Maastricht Vooruit. Een frisse wind, die de zittende slapende gemeenteraad actief gaat maken. Elke buurt moet over een basis service verlening beschikken. Denk aan pinautomaat, gemeenteservice loket, buurtwinkel. Haar eigen karakter kunnen bepalen. Samen met en door de bewoners. Alleen voor de belastingen meetellen. Dat kan toch niet. Maastricht Vooruit staat er voor een pro-actief bestuur. Voor jong, oud en hulpbehoevenden moet de gemeenteraad er zijn. Met aandacht voor kleine verenigingen en initiatieven, die de sociale hechte verbinding in buurten bevorderen.

Ik heb zelf een paar mooie jaren in het mooie Borgharen mogen wonen en van haar super gemeenschap mogen genieten.

Maastricht Vooruit staat voor een pro-actieve en effectieve Gemeenteraad. Die werkt aan Armoede, WMO, Wonen, de groeiende ongelijkheid, de leefbaarheid van wijken, milieu, cultuur. Procedures moeten eenvoudig, effectief en snel zijn. Een dienstbare lokale overheid.

Maastricht Vooruit gaat er 4 jaar ook actief staan voor de belangen van Itteren. Alle buurten samen maken Maastricht tot de parel aan de Maas.

www.maastrichtvooruit.nl

Verkiezingen: Maastricht VooruitGa op 16 maart stemmen en kies voor Maastricht Vooruit . Lijst 15.

Het kan beter in Maastricht. Een Dienstbaar Gemeentebestuur.                                                                            Burgers en Ondernemers op Nummer 1.

Namens Maastricht Vooruit,

John Nouse

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Anderen bekeken ook...

Verenigingsnieuws

Dromen over wonen

Is uw huis eigenlijk te groot voor u? Wilt u (over een tijdje) een levensbestendige woning waar u uw verdere leven kunt blijven wonen? Wilt

Lees verder »