Dossiers

Foto van Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Verwijderen brug werkweg uitgesteld

Verwijderen brug werkweg uitgesteld

Verwijderen brug werkweg uitgesteld

Van het Consortium Grensmaas ontvingen we vandaag het volgende bericht:

De bewoners van Itteren en Borgharen hebben vorige week een brief gekregen dat Consortium Grensmaas komende maandag 3 oktober aan de slag gaat met de demontage van de brug bij Op de Bos. In verband met die werkzaamheden zou onder meer een weghelft van Op de Bos afgesloten worden voor het verkeer.

Inmiddels heeft het Consortium besloten de demontage van de brug met ongeveer een maand uit te stellen. Belangrijkste reden van dat uitstel is dat er meer grondverzet nodig is om de recreatievijver ten zuiden van Itteren volgens afspraak gestalte te geven. Voor die grondtransporten blijft de brug nog enkele weken in gebruik.

Zoals het er naar uitziet, gaat Consortium Grensmaas nu eind oktober, begin november van start met het verwijderen van de brug. De inwoners van Itteren en Borgharen worden dan via een brief huis-aan-huis opnieuw geïnformeerd, zodra de juiste tijdstippen van de werkzaamheden bekend zijn.

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

Anderen bekeken ook...

Gemeentenieuws

Geld nodig voor goed idee?

De ideeën voor de Burgerbegroting kunnen weer ingediend worden. Vorig jaar heeft Janneke Maessen heeft vorig jaar ervoor gezorgd dat er de komende jaren mooie

Lees verder »
Veiligheid

Overlast werkzaamheden brug

Vanmiddag overleg gehad met Gemeente en Rijkswaterstaat: de chauffeurs voor Sibelco zijn (en worden) aangesproken op hun rijgedrag: het feit dat er in de Pasestraat

Lees verder »