Dossiers

Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Verwijderen brug werkweg uitgesteld

Verwijderen brug werkweg uitgesteld

Verwijderen brug werkweg uitgesteld

Van het Consortium Grensmaas ontvingen we vandaag het volgende bericht:

De bewoners van Itteren en Borgharen hebben vorige week een brief gekregen dat Consortium Grensmaas komende maandag 3 oktober aan de slag gaat met de demontage van de brug bij Op de Bos. In verband met die werkzaamheden zou onder meer een weghelft van Op de Bos afgesloten worden voor het verkeer.

Inmiddels heeft het Consortium besloten de demontage van de brug met ongeveer een maand uit te stellen. Belangrijkste reden van dat uitstel is dat er meer grondverzet nodig is om de recreatievijver ten zuiden van Itteren volgens afspraak gestalte te geven. Voor die grondtransporten blijft de brug nog enkele weken in gebruik.

Zoals het er naar uitziet, gaat Consortium Grensmaas nu eind oktober, begin november van start met het verwijderen van de brug. De inwoners van Itteren en Borgharen worden dan via een brief huis-aan-huis opnieuw geïnformeerd, zodra de juiste tijdstippen van de werkzaamheden bekend zijn.

Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

Anderen bekeken ook...

Verkeer & openbaar vervoer

Op de hoogte blijven van de brug

Rijkswaterstaat wil de inwoners van Itteren en omstreken op de hoogte houden welke werkzaamheden gepland zijn omtrent de brug. Enerzijds heeft RWS een aparte plek

Lees verder »
Foto galerij

Foto’s optocht

Jo Smeets heeft maandagmiddag een mooie fotoreportage gemaakt van onze veelgeprezen optocht. Dankjewel Jo.

Lees verder »
Foto galerij

Vreigeleir oplaote

Carnavalszondeg weurt trediesiegetrouw de Vreigeleir opgelaote. De herinneringe zitte in de kop, de foto’s heet Jo Smeets gemaak.

Lees verder »