Dorpsraad Itteren

Wedstrijdverslagen jeugd IBC’03 VCL

Wedstrijdverslagen jeugd IBC'03 VCL

Daalhof JO9-2 – IBC’03/RKVCL JO9-1 2-5

Vandaag moest de JO9-1 in de kwartfinale van de beker uit naar Daalhof. In een eerdere ronde had men de JO9-1 van Daalhof al verslagen en vandaag kreeg men te maken met JO9-2. In de 1e helft ging de wedstrijd gelijk en waren beide ploegen aan elkaar gewaagd met aan beide kanten wat kleine mogelijkheden. Halverwege de 1e helft kwam de JO9-1 toch op voorsprong, 0-1. Dit was tevens de ruststand.
Na rust speelde onze mannen/meiden beter en werden hierdoor ook sterker dan de tegenstander. Al snel liep de JO9-1 uit naar een ruimere voorsprong van 0-5. De laatste 5 minuten verslapte de aandacht weer een beetje en hierdoor kon Daalhof nog 2x tegenscoren. Al met al een verdiende overwinning voor de JO9-1 die zich in de 2e helft van hun goede kant lieten zien en door dit resultaat hebben ze zich geplaatst voor de halve finale van de beker, Afbeelding verwijderd.?Afbeelding verwijderd.?. Doelpuntenmaker: Raoul 5x.

IBC’03/RKVCL JO 13-1 – RKASV JO13-1 0-2

Vandaag stond voor de JO13 de inhaalwedstrijd op het programma tegen RKASV uit Amby. Eerder deze week werd een oefenwedstrijd tegen Walram winnend (5-3) afgesloten met goed voetbal en een geweldige inzet. Helaas was dat vandaag wat minder. RKASV had het betere van het spel en wist ook al vrij snel op een 0-1 voorsprong te komen. Helaas konden wij er niet veel tegenin brengen, mede door een goede speler op het middenveld van RKASV. Voor rust nog maakte RKASV na een actie van die middenvelder de 2e waardoor de ruststand van 0-2 was bereikt. In de rust nog geprobeerd om wat posities te wisselen, maar het mocht niet baten. We zijn maar een paar keer echt doorgebroken zonder echt gevaarlijk te worden, waardoor RKASV vrij gemakkelijk stand kon houden. RKASV geloofde het ook wel en zijn ondanks enkele grote kansen, niet meer tot scoren gekomen. Eindstand 0-2.
Door enkele afmeldingen werden we vandaag geholpen door Jaymie en Mike, waarvoor hartelijk dank.