Dossiers

Picture of Dorpsraad Itteren

Dorpsraad Itteren

Woonwagen als kleedlokaal Itterse Boys?

Via Chris van den Enden (van o.a. Amiepedia) kregen we een vraag over een woonwagen die vanuit Amby naar Itteren is gegaan. Chris vroeg zich van alles hierover af. Hij schrijft ons:
Vroeger had Itteren een voetbalclub: Itterse Boys. Vanaf eind jaren 50 beschikte die club over een woonwagen waar de voetballers zich in konden omkleden. Hoe groot was die en hoe zag die eruit? Het was een wagen zoals rondtrekkende zigeuners in die tijd gebruikten.
Ik ben op zoek naar een foto van die woonwagen. Bent u oud-bestuurslid, oud-voetballer of supporter uit die tijd dan heeft u misschien een foto van de woonwagen. Wie kan mij helpen?
Chris van den Ende. 
06-33772656. 
Wij hebben nog een foto van de Itterse Boys gevonden die Joseph Winkens in 2022 op Facebook geplaatst had en waar Bert Winkens onderstaande namen bij vermeldde:
“Helemaal links boven was een boerenknecht De Raaf meen ik me te herinneren. Links boven Gerry Bastings, Gerard Grouwels, Juul Winkens, Jef Winkens van Mina, Jan Weldam, Juul Hendriks, Jan Grouwels, Frans Sangen, Harry Dolmans. Beneden van links Theo Keydener, Jean Penders, Math Krapels, Bernard Beenkens, Jef Winkens van Juul Winkens en Math Beenkens.”
Aangezien wij nogal nieuwsgierig van aard zijn, mogen andere oude verhalen ook doorgegeven worden. We zijn benieuwd!
Interessant artikel? Deel het!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
WhatsApp

Reageren?

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Anderen bekeken ook...